Tuorein sisältö

Toinen mielipide: Anki Overdrive Fast and Furious on hauska, fiksu ja joskus hankala digiautorata

03.02.2018 klo 09.00 | Luettu: 3826 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen



Mitä elämä olisi ilman teknoleluja? Sähköisiä, monimutkaisia vekottimia, jotka toimivat miten sattuu. Ja koska me niin tykkäämme vekottimista, niin niitä meidän on myös saatava - ja Anki Overdrive Fast & Furious tarjoaa niin ilon, hassuttelun kuin hankaluuden hetkiä.

Täysin digitaalinen autorataelämys toimii ilman kiinteitä kaistoja, ilman fyysisiä kaasukahvoja. Radalla kiitäviä autoja ohjataan langattomasti mobiilisovelluksella ja ajaminen onnistuu yksinkin. Sovelluksessa on näet moninpelitiloja ja tarinallinen yksinpeli. Yksinkään ei ole silti yksin, sillä radalle saa oman auton lisäksi tekoälyn ohjaamia muita autoja. Siis ihan oikeita pikkuautoja, jotka ajavat kisaa ja ammuskelevat pelaajaa ja toisiaan.

Anki Overdriven uusi Fast & Furious Edition laajentaa ja monipuolistaa edellistä Overdriven perusversiota, ja sen mukana tulee niin uusia autoja kuin ratapalojakin. Mutta miten homma oikein toimii ja millainen Overdrive on teknoleluna? Siitä länkyttää oheisella videolla JOK.

Autoradan järein testaus tehtiin autoratatapahtumassa, jossa yhdistettiin kaksi Overdrive-rataa ja kasa lisäautoja massiiviseksi kisailukokonaisuudeksi. Videolla vilahtelee myös viereinen Scalextric Digital -rata.

Checkpoint TV esittää: Overdrive Fast & Furious

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/



Autorataa on testannut syvällisesti myös V2.fi:n Ville Heinonen, jonka kattavan reportaasin rataviihteestä voi lukea täältä: V2.fi testasi: Anki Overdrive Fast & Furious.

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Fapahtaja



Kysymyksiä tai palautetta? Jätä kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen contact [ a t ] checkpoint-tv [ d o t ] fi

Lisää Hardware-videoita
Lisää Extra Life -videoita
https://www.facebook.com/checkpoint.tv.fi/
http://www.checkpoint-tv.fi/

Overdrive Fast & Furious

Valmistaja: Anki
Vaatii: Android- tai iOS-älypuhelin/tabletti
https://www.anki.com/en-us/overdrive



V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Videoennakossa Sea o... Star Wars Battlefron... >

Keskustelut (2 viestiä)

whnvfoign

03.02.2018 klo 11.08

Voiko tolla muka ohittaa jonkun normiajossa? Kääntyminen näytti aika suurpiirteiseltä "käännä kännykkää niin auto kääntyy 90 astetta, mikä toisaalta on ihan hyvä kun mobiilipeleissä tuo kääntäminen ei vaan pääse lähellekään ratin tarkkuutta
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.02.2018 klo 19.06

whnvfoign kirjoitti:
Voiko tolla muka ohittaa jonkun normiajossa? Kääntyminen näytti aika suurpiirteiseltä "käännä kännykkää niin auto kääntyy 90 astetta, mikä toisaalta on ihan hyvä kun mobiilipeleissä tuo kääntäminen ei vaan pääse lähellekään ratin tarkkuutta


Kääntäminen vaihtaa vain ”kaistaa”, eli neljään osaan jaetun radan viipaletta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova