Tuorein sisältö

Sea of Thieves saa vihdoin yksityiset pelipalvelimet

02.12.2023 klo 14.00 | Luettu: 1030 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Merirosvopeli Sea of Thieves tulee vihdoinkin saamaan yhteisön kauan pyytämät yksityiset pelipalvelimet. Pelistudio Rare vahvistaa, että ominaisuus saapuu pelin kymmenennen kauden päivityksen ohessa. Päivitys ilmestyy torstaina 7. joulukuuta. Lisäksi Gifts and Glory -joulutapahtuma alkaa 8. joulukuuta ja kestää aattoon saakka.

Yksityiset palvelimet tulevat osaksi uutta Safer Seas -tilaa, joka on nykyisen, jaetun maailman pelin rinnalla toimiva osa. Safer Seas vie nimensä mukaan turvallisemmille vesille, joilla voi seilata tuttuun tapaan neljän hengen miehistöllä ja tutustua maailman sisältöön ja salaisuuksiin ilman, että muita pelaajia voisi osua paikalle rettelöimään.

Turvallisemman pelitilan sisältöä tietysti rajoitetaan. Safer Seas ei sisällä kiltoja, ajankohtaistapahtumia eikä tiimalasin käyttöä ja kaupankäyntitaso rajoitetaan neljäänkymmeneen. Myöskään Athena's Fortune tai Reaper's Bones eivät anna kultaa tai mainetta.

Safer Seas palkitsee pelaajia vain 30 % siitä, minkä verran tavallinen pelitila on tähän mennessä palkinnut. Kapteenin arvon saavuttaneet pelaajat eivät myöskään voi käyttää muokattuja laivojaan rauhallisemmalla palvelimella. Rennommin pelaavia siis rankaistaan valinnasta hieman, mutta muu perussisältö saavutuksineen ja kausittain muuttuvine esineineen ovat mukana.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Joulukuun Xbox Game ... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova