Tuorein sisältö

EA-pomo myönsi Battlefront 2 -möhlinnän ja lupasi yhtiön ottaneen opiksi

16.04.2018 klo 18.00 | Luettu: 1794 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Viime vuosi oli EA:lle sanalla sanoen vivahdeikas. Pelaajien mieliin jäi päällimmäisenä asiana Star Wars: Battlefront 2 -mikromaksukohu, mikä ei mennyt yhtiön edustajilta ohi.

EA-pomo Patrick Söderlund myönsi asian yhtiön uudelleenjärjestelyiden lomassa. EA-studioiden projekteista vastaava ruotsalainen tunnusti firman tehneen virheitä.

”Valehtelisin jos väittäisin, että Battlefrontin ja mikromaksujen ympärillä tapahtuneet asiat eivät olisi vaikuttaneet yhtiöön sekä johtoportaaseen.”

”Olemme tarkastelleet toimintaamme ja ymmärrämme nyt monetisaation, mikromaksujen sekä muiden asioiden toiminnan ennen julkaisua. Tiedämme, että tulevat julkaisumme – kuten Battlefield ja Anthem – eivät voi toistaa samoja virheitä. Emmekä me aio toistaa niitä.”

Vaikka suurin kohu on jo ohitse, EA:n imago otti Battlefront 2 -kohussa melkoisia osumia. Söderlund tunnustaa asioiden painavan edelleen, vaikka yhtiö aikookin tehdä muutoksia tulevissa peleissä.

”On selvää, että pelaajat kokevat yhtiömme eri tavalla kuin me.”

”Tässä tilanteessa aion studioiden johtajana ottaa tilanteen vakavasti.”

V2.fi | Markus Mesiä
< Kasarihenkiset minip... Saavutuksensa menett... >

Keskustelut (2 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

16.04.2018 klo 21.53 8 tykkää tästä

"EA:n imago otti Battlefront 2 -kohussa melkoisia osumia."

Tässä puhutaan varmaan EA:n imagosta pelaajakansan ulkopuolella. Useimmille peliharrastajille EA on ollut jo vuosia alan vihatuin sylkykuppi. Pohjalta on vaikea mennä alaspäin.

”On selvää, että pelaajat kokevat yhtiömme eri tavalla kuin me.”

Aika lievästi sanottu :D Mutta hyvä, että firma itse tajuaa maineensa.
lainaa
cnsebgowefnoh

16.04.2018 klo 22.45

Pöh. Electronic Artsin alta ovat tulleet Need for Speedit, Simsit, Burnoutit, Harry Potterit, NHL:t, Battlefieldit yms (ne hyvät) ja vähän nykyaikaisemmin Dead Spacet, Mirror's Edget, Dragon Aget

Juu EA on ollut edelläkävijä paskaratkaisujen toteutuksessa, mutta paskoja lisenssipelejä ja väsyneitä sporttipelivuosipäivityksiä löytyy jokaiselta firmalta. DLC:n ja mikromaksujen saralla EA on myös ollut pioneeri, mutta suurin osa niistä on aika pelin ulkopuolisia juttuja. Suuri jengi on sanonut että Battlefront 2:kin on oikein hyvä peli kunhan unohtaa lootboxit.

EA:lla on kuitenkin ollut ajatus että määrä korvaa laadun. Ja kyllähän noita on pelannut siinä kun odottaa sitä Nintendon tai muun perfektionistifirman kerran kymmenessä vuodessa tulevaa peliä

Toki hyvä jos tämä "En osta koska EA" aiheuttaa taas hetkellisen itsemietinnän firman sisällä
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova