Tuorein sisältö

Suomen suurin Clash Royale -turnaussarja alkaa tänään, finaali loppukuusta

15.05.2018 klo 13.00 | Luettu: 3078 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mm. kännyköistään tuttu Huawei laajentaa reviiriään kilpapelaamisen puolelle ja järjestää yhdessä After Work Tournamentin kanssa Suomen suurimman Clash Royale -mobiilipeliturnauksen. Huawei Clash Royale -turnaus alkaa tänään tiistaina 15.5. ja kestää 25.5. asti. Kyseessä on neljän online-karsintaturnauksen ja yhden finaalitapahtuman yhdistelmä, joka huipentuu palkintojenjakoon.

Turnaussarjan neljä karsintaa ovat 200 pelaajan in game -turnauksia. Niistä jokaisesta neljä parasta pelaajaa selvittää tiensä finaaliin. Karsintaturnausten päivämäärät ovat 15.5., 17.5., 22.5. ja 24.5. Finaalipelit pelataan 25.5.2018 ja palkintona on puhelimia.

– Huawei Clash Royale -turnaus on yhtiön ensimmäinen e-urheilutapahtuma Suomessa. After Work Tournament oli loistava valinta yhteistyökumppaniksi, sillä heillä on pitkä kokemus nuorisopainotteisista e-urheilutapahtumista. Tulemme varmasti järjestämään vastaavia tapahtumia myös tulevaisuudessa, sanoo Huawein Sofia Lehtimäki.

– Tavoitteenamme on tuoda kilpapelaamisen kokemukset kaiken tasoisten pelaajien saataville. Perinteinen Esport on tavalliselle pelaajalle vaikeasti saavutettava kokemus, jolloin monelta jää kilpapelaamiseen liittyvät tuntemukset saamatta. Me tuomme kilpapelaamisen tavallisten pelaajien saataville, After Work Tournamentin Heikki Koukkunen ja Teemu Suutari kertovat.

Kaikki pelit striimataan Helsingin Maunula-talon kirjastosta, joten halukkaat voivat pelata ja seurata karsintoja myös paikan päällä. Salasanan turnaukseen saa AWT:n striimistä, joka alkaa pelipäivinä noin kello 18.45. Striimin löytää Youtubesta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< CliffyB jättää pelit... Komea kotimainen sci... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Jassoo

15.05.2018 klo 22.14

Eikö tuo ollut pay to win peli?
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova