Tuorein sisältö

Pelilegendojen luotsaama (Ultima) Underworld Ascendant laskeutuu syyskuussa

04.06.2018 klo 09.42 | Luettu: 3380 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Moni ei välttämättä ole kuullut pelistä nimeltä Underworld Ascendant tai sen tekijästä, OtherSide Entertainmentista. Miehistä kyseisen pelistudion taustalla on kyllä kuultu, he ovat nimittäin Paul Neurath (Ultima Underworld, Thief) sekä Warren Spector (Deus Ex, Epic Mickey).

Pelistä on nyt julkaistu uusia kuvia ja traileri, sekä kerrottu että se julkaistaan (PC, Steam) syyskuussa. Julkaisijana toimii 505 Games. Pelin kerrotaan rohkaisevan pelaajia kokeilemaan eri asioita, sillä ympäristö reagoi tekemisiin. Peli on jatkoa Ultima Underworld: The Stygian Abyss sekä Ultima Underworld II: Labyrinth of Worlds -peleille. EA:lta ei saatu lisenssiä Ultima-nimelle, mutta peli sijoittuu samaan maailmaan.







V2.fi | Manu Pärssinen
< IS: Suomalaiset kilp... V2.fi:n käyttäjätapa... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.06.2018 klo 19.03

Tulihan tuota joskus 2015 rahoitettua joukon mukana, ja lupailivat silloi, että "Estimated delivery: Nov 2016". Hyvä jos joskus tulee toimiva peli.
lainaa
Stalinger

24.08.2018 klo 17.10

Pelailin jotain versiota tästä ja voin kyllä sanoa että HYVIN kaukana ollaan UU:sta tai Arx Fataliksesta, mistään Deus ex/Thief/System shockista puhumattakaan. Itelle jäi kuva että peli olisi nimenomaan henkistä jatkoa UU:lle, ja tällä tavalla on varmasti huijattukin todella montaa ihmistä kickstarterissa. Jo pelin pelkästään MAHDOLLISTANUT 600 000 tuntuu TODELLA, TODELLA ylimitoitellulta summalta näinkin amatöörimäisen oloiseen tekeleeseen. Jos lupailivat alunperin peliä ulos 2 vuotta sitten, niin en voi kuin facepalmata. Toki on mahdollista (jokseenkin hyvin epätodennäköistä) että peli yllättääkin, ja sitä todella toivoisin. Arx Fatalis oli aivan mahtava teos, ja on sitä edelleen. Maailma tuntui elävältä oikealta paikalta, toisin kuin tässä. Underworld Ascendant huokuu osaamattomuutta rakentaa pelimaailmaa ja tasosuunnittelu oli kaikkea muuta kuin nautinnollista. Uskaltaisin olla melko varma, että HYVIN MONI tulee pettymään ja pahasti :(
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova