Tuorein sisältö

Odotetun System Shock 3:n tulevaisuus on pelinkehittäjä Nightdiven mukaan täysin pelin oikeudet omistavan Tencentin käsissä

28.08.2022 klo 11.00 | Luettu: 593 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Nightdive Studiosin toimitusjohtaja Stephen Kick on Gamescom-tapahtumassa antamassaan haastattelussa kertonut, että System Shock 3 -pelin tulevaisuus on täysin jatko-osan oikeudet omistavan Tencentin käsissä.

Kickin mukaan Nightdive Studios hankki oikeudet koko pelisarjaan mutta lisensoi oikeuden tehdä jatko-osa eteenpäin pelinkehittäjälegendojen Warren Spectorin ja Paul Neurathin pyörittämälle OtherSide Entertainmentille.

System Shock 3 taas ajautui pitkälliseen ja vaikeaan kehitysvaiheeseen OtherSide Entertainmentilla, johon liittyi muun muassa ruotsalaisen pelijulkaisija Starbreezen talousvaikeudet. Lopulta vuonna 2020 OtherSide yksinkertaisesti myi lisenssin eteenpäin kiinalaiselle teknologiajätti Tencentille ja Warren Spektor kohahdutti pelikansaa aiemmin tänä vuonna kertomalle, ettei itseasiassa ole työskennellyt pelin parissa vuoden 2019 jälkeen.

Tällä hetkellä on siis täysin epäselvää tullaanko System Shock 3 -peliä näkemään lainkaan mutta Nightdive Studios on vihdoinkin saamassa valmiiksi pitkään kehitteillä olleen uusioversion alkuperäisestä System Shockista ja sen on alustavasti luvattu ilmestyvän vielä jossain vaiheessa tämän vuoden puolella.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Huhu: Microsoftin su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova