Tuorein sisältö

Bruce Dickinson tykittää sotakoneista, Aces High sai uuden musavideon

21.06.2018 klo 17.00 | Luettu: 3670 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Aces High on maailmanhistorian ehkäpä kovin rockrallatus. Iron Maiden -yhtyeen solisti Bruce Dickinson tykkää edesmenneen Lemmyn tapaan sotahistoriasta ja tietää aihepiiristä aika rutkasti. Se näkyykin molempien yhtyeiden tuotannossa, kun levylautaselle laitetaan pyörimään vaikkapa Motörheadin Bomber tai mikä tahansa Iron Maidenin historiaan sukeltavista kappaleista. Nyt Bruce on pistänyt ranttaliksi sotapelifirma Wargamingin kanssa.

World of Warplanes -lentosotapeli kun on täynnä lentsikoita ja Bruce, tuo ammattiliikennelentäjistä hevein, tykkää niistä yli kaiken. Bruce tekikin Wargamingin kanssa kokonaisen videosarjan, jossa hän kertoo pelissä esiintyvistä lentokoneista, tosin aitojen koneiden ääressä. Ensimmäinen Brucen sotakonepäiväkirja kertoo itseoikeutetusti brittien omasta Hawker Hurricane -hävittäjäklassikosta.



Mutta ei siinä edes kaikki. Wargaming loitsi Aces High -kappaleelle uuden musiikkivideon, jossa yhdistellään sekä aitoa toisen maailmansodan aikaista kuvastoa että Warplanes-peligrafiikkaa. Lopputulos on itse asiassa täysin katsottava ja sitäkin kuunneltavampi:



Lue myös: Videoennakossa World of Warplanes 2.0.
Katso: Katso: Lisää World of Warplanes -videoita.
Lisätietoja: https://worldofwarplanes.com/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Ropecon paneutuu pel... Onko Atari VCS vain ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova