Tuorein sisältö

Arrr, räjähdysalttiit luurangot vaanivat piraatteja vain hetkellisesti

29.06.2018 klo 23.00 | Luettu: 2921 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Raren kehittämän Sea of Thievesin konninna köntystelevät luurangot räjähtelevät seuraavaksi.

Teoksen toinen vain hetkellinen erikoistapahtuma Gunpowder Skeletons tarjoaa juuri sitä, mitä nimessä lukee. Luvassa on luurankoja, jotka kantavat palavia ruutitynnyreitä. Vihollisten tappaminen riittävän etäältä pitää hengissä ja antaa mainetta, mammonaa sekä erikoisvarusteita.

Eilen alkanut kampanja päättyy heinäkuun 10. päivä.


V2.fi | Markus Mesiä
< Ensin meni projekti,... Ruokafantasia yhdist... >

Keskustelut (2 viestiä)

woigvnwfwo

30.06.2018 klo 09.05

ja kun suurimpia valituksia oli etta pelissa on pelkkia luurankoja. odotin etta rare olisi valmistautunut ja vastannut huutoon lisaamalla lisaosiin kaikkea muuta kuin lisaa rankoja

vaikka haluaisivat etta merirosvot on varattu pelaajille niin tammoseen huumoripeliin sopisi ihan hyvin etta sotahullut ja snobit roomalaiset, kreikkalaiset, egyptilaiset, japanilaiset ja tietty amerikan siirtomaaherrat olisivat ryostojen kohteena ja seurauksena valmistelisivat hirvittavia kostoja. puhumattakaan elaimista, kulteista ja demoneista.
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

30.06.2018 klo 20.26

Onko tuohon peliin vieläkään saatu mitään syytä reissata merellä ja taistella muita piraatteja vastaan? Vai onko se edelleen sitä yhtä ja samaa "rantaan ja luurankoja pataan" beta-vaihetta, mistä pelin toivotaan joskus kasvavan ulos?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova