Tuorein sisältö

Xbox Cloud Gaming julkaistiin tänään Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsoleille

17.11.2021 klo 21.00 | Luettu: 1014 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft julkaisi tänään Xbox Cloud Gaming -pilvipelauspalvelunsa Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsoleille. Pilvipelaus on osa Xbox Game Pass Ultimate -tilausta ja on nyt siis käytettävissä myös konsoleilla 25 eri maassa, mukaan lukien Suomi.

Aivan kaikki Xbox Game Pass -valikoimassa olevat pelit eivät tue vielä pilvipelausta mutta ilmoittanut pyrkivänsä laajentamaan valikoimaa, tuoden muun muassa lisää Xbox Series -pelejä palveluun. Esimerkiksi Microsoft Flight Simulatorin luvataan saavan tuen pilvipelaukselle ensi vuoden alkupuolella ja näin myös edellisen sukupolven Xbox One -konsolien käyttäjät saavat mahdollisuuden pelata viimeisimpiä pelejä.

Xbox Cloud Gaming ei tosin tarjoa tukea 4K-tarkkuudelle tai nopeammalle 120fps-ruudunpäivitykselle mutta aiempien Gamescom-tapahtumassa nähtyjen tietojen mukaan palvelun pitäisi pyöriä kaikilla alustoilla 1080p-tarkkuudella ja 60fps-ruudupäivityksellä.

Jos pilvipelaus-vaihtoehtoa ei näy missään Xbox Game Pass -palvelun peleissä, niin kannattaa käydä tarkistamassa manuaalisesti viimeisin Xbox-konsolin päivitys. Päivityksen asentamisen jälkeen ainakin Xbox Series X -laitteella näkyy erikseen ilmoitus siitä, että pilvipelauspalvelun beta-versio on nyt käytettävissä osana Xbox Game Passia.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Nyt myrskyää: Activi... Kauhu hiipii ensi ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova