Tuorein sisältö

EA:n tuottaja lupailee Command & Conquerin palaavan PC:lle

12.10.2018 klo 13.00 | Luettu: 2805 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Naksutteluklassikko Command & Conquer ilmoitti paluustaan kesällä, mutta fanit eivät olleet erityisen riemastuneita siirtymisestä mobiilipuolelle. Ärtymys näkyi vahvasti esimerkiksi paljastustrailerin vastaanotossa, jolla on vajaa kolme tuhatta tykkäystä sekä lähes 60 000 alapeukkua.

EA on kommenttien perusteella ottanut kuitenkin vinkistä vaarin. Tuottaja Jim Vessella kommentoi Redditissä yhtiön suunnitelmia sarjan suhteen, ja luvassa on ainakin 25-vuotisen taipaleen juhlimista.

"Kuten suurin osa teistä tietääkin, paljastimme taannoin Command & Conquer: Rivalsin, joka on sarjaan sijoittuva mobiilipeli. Rivalsin vastaanoton jälkeen olemme kuulleet teidän vahvat ja äänekkäät mielipiteenne siitä, että sarjan pitäisi palata PC:lle."

Vessella kertoo EA:n "tutkivan joitakin kiinnostavia ideoita sarjan klassikko-osien remasteroinnista" ja että "suunnitelmat ovat jo käynnissä juhlavuotta silmällä pitäen".

Koska sarja debytoi vuonna 1995, tarkoittaa se kaksvitosia juhlittavan vuonna 2020. Hetki joudutaan siis vielä odottamaan.

V2.fi | Markus Mesiä
< Ilmainen Assassin's ... Pelimuseon disc cove... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova