Tuorein sisältö

Seuraava The Sims -peli saattaa sisältää myös moninpelielementtejä

03.02.2020 klo 23.00 | Luettu: 2681 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kertoi yrityksen neljännesvuosikatsauksen yhteydessä pidetyssä puhelinkonferenssissa, että pelinkehittäjä Maxis jatkuvasti ajattelee seuraavan The Sims -pelin kehitystä ja on harkinnut muun muassa vuonna 2002 julkaistun The Sims Online -pelissä olleiden moninpeliominaisuuksien sisällyttämistä pelisarjan seuraavaan osaan.

Wilson mainitsee erikseen pelaajien välisen sosiaalisen kanssakäymisen ja kilpailut peliominaisuuksina jotka esiintyisivät osana The Sims -kokemusta tulevina vuosina.

EA tuskin suunnittelee seuraavasta Sims-pelistä aivan saman tyyppistä kokemusta kuin mitä alkuperäinen The Sims Online oli, sillä kyseessä oli kuukausimaksuun perustuva enemmän MMO-tyyppinen peli kuin vain sosiaalisilla moninpeliominaisuuksilla koristeltu yksinpeli. The Sims Online myöhemmin uudelleennimettiin EA-Landiksi ja pelin palvelimet lopulta suljettiin vuonna 2008, joten täysin onnistunut pelkästään nettipeliin keskittynyt versio ei myöskään ollut.

The Sims 4 -pelin julkaisusta tulee tämän vuoden syksyllä kuluneeksi jo kuusi vuotta ja huolimatta siitä, että peli on jatkuvasti saanut uutta maksullista lisäsisältöä, niin ymmärrettävästi EA ja Maxis suunnittelevat jo pelisarjan seuraavaa osaa.

Andrew Wilsonin The Sims -pelisarjaa koskevan osuuden puhelinkonferenssista voi kuunnella Sims Community -sivuston julkaisemalta tallenteelta.

Lähde: Rockpapershotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Supercell panostaa r... Epic Games päätti et... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova