Tuorein sisältö

Apex Legendsin viidennellä kaudella tunteet kuumenevat - mukaan uusi hahmo Loba

30.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 1891 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Apex Legendsin tulevaa viidettä kautta esitettiin tänään uuden hahmo-trailerin avustuksella. 12. toukokuuta lähtien Legends-valikoimaan liittyy Loba-niminen nainen, joka on itse asiassa tuttu tammikuussa julkaistulta Season 4:ää esittelevältä trailerilta. Lisäksi Loban saapumisesta peliin on tihkunut tietoa viime kuukausien aikana, muun muassa Reddit-palveluun lisättiin kuvamateriaalia sudesta, joka viittasi Lobaan. Loba on portugalia ja tarkoittaa suomeksi sutta. Viime päivien aikana aiheesta on kiusoiteltu myös Apex Legendsin Twitter-tilillä, jonne ilmestyi kaksi kuvaa, joissa etsitään jotakin dataa. Twiitit voit katsoa uutisen lopusta.

Tammikuun loppussa julkaistulla videolla Revenant-hahmo saa määräyksen käydä tappamassa Marcos Andraden ja sen hän tekeekin. Marcosilta ja hänen vaimoltaan jää verilölylyn johdosta tytär orvoksi. Nyt heidän tyttärensä tekee kuitenkin paluun, ja juuri julkaistulla Legacy of a Thief -trailerilla nähdään kertomus siitä, mitä orvoksi jääneelle lapselle tapahtui. Vuosien aikana Loba Andrade on keskittynyt varastelemaan arvoesineitä, kunnes hänelle selviää, missä hänen vanhempansa tappanut Revenant oleilee.

Apex Legendsin Season 5 kantaa Fortune’s Favor -nimitystä. 12. toukokuuta alkava kausi tuo uuden hahmon lisäksi myös muun muassa tuoreen battle passin tavaroineen. Lisätietoja uudesta kaudesta. Myös kilpailullisen ranked-tilaan on tehty muutoksia, joita voit tutkailla puolestaan täältä.Alla myös Season 4:n Revenant-traileri, mikäli Loban ja Revenantin ensikohtaaminen kiinnostaa tarkemmin.V2.fi | Miia Lyyra
< Suoratoistopalvelu T... Riot Games julkisti:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova