Tuorein sisältö

Kamakorneri #012 - Metroidin Samus Aran on notkea pikku kaveri

30.10.2018 klo 09.00 | Luettu: 1824 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Tuska ja JOK siirtyvät nyt vähän erilaiseen suuntaan. Nimittäin Metroid Other M -pelin kerrassaan hieno Samus Aran -figuuri saa suut käymään ja leikkisormet vipeltämään. Siinä sivussa muistellaan myös Metroid-pelien historiaa ja SNES-pelisessioita.

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.


Lisää kamakorneria

Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.


Checkpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/
http://www.checkpoint-tv.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen, Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Dontnod peilailee ja... Viikonlopun ajan voi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova