Tuorein sisältö

Activision-Blizzardin synkkä jakso saamassa jatkoa: sadoille povataan potkuja

10.02.2019 klo 17.00 | Luettu: 2615 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Activision-Blizzardin viimeaikaiset haasteet ovat aiheuttamassa valtaisan potkuaallon, huhuilevat yhtiön työntekijät Kotakun mukaan. Mikäli ennakkoarviot pitävät kutinsa, ovea näytetään tulevana tiistaina sadoille työntekijöille.

Activision-Blizzard ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa mitenkään, mutta huhut pohjautuvat tiistaisen osakkeenomistajille tarkoitetun puheen yhteyteen. Lisäksi yhtiö on kompuroinut viime aikoina Bungien lähdön, Diablo: Immortal -julkistuskatastrofin sekä yhtiöiden riitaantumisen vuoksi. Syksyllä julkaistu Call of Duty; Black Ops 4 menestyi tavoitteiden mukaisesti, mutta muut teokset ovat olleet vastatuulessa. Lisäksi Blizzardin hidas kehitystyö ei ole poikinut uusia teoksia sitten vuonden 2016 keväänä julkaistun Overwatchin.

Irtisanomisten arvellaan lisäksi liittyvän viime vuonna Blizzard-johtoon palkatun Armin Zerzan työhön. Zerzan tehtäväksi on annettu yhtiön toiminnan tehostaminen sekä pelijulkaisujen lisääminen.


V2.fi | Markus Mesiä
< Chernobylite vie pel... Ottaisin Assassin's ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Yazu

10.02.2019 klo 17.13 4 tykkää tästä

Jännä miten yksi huono peli julkaisu vaikuttaa koko firmaan ja sijoittajiin. Koko yritys on nyt helisemässä.
lainaa
fksnfkebfje

10.02.2019 klo 19.45 4 tykkää tästä

ei voi syyttaa huonoa tilannetta kun johtajapalkkioita samalla nostetaan. tai voi tietty sanoa ettei kasvu ollut niin massiivista kun oli toivottu etta vois nostaa palkkioita ja pitaa tyontekijat. siispa lisaa lootboxeja
lainaa
ethrehhrye

10.02.2019 klo 20.18

Se candy crushin 6 miljardia crushas varmaan vähäsen taloutta...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova