Tuorein sisältö

Apex Legendsin uutuustraileri valottaa miten tänään alkava Season 4 muuttaa karttaa ja millaiset ovat uuden hahmon erikoiskyvyt

04.02.2020 klo 16.00 | Luettu: 1555 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Battle royale -peli Apex Legendsin neljäs kausi alkaa tänään tiistaina. Eilen julkaistu alle 3 minuuttinen traileri paljastaa, millaisia muutoksia pelin niin sanotusti uudempi kartta World's Edge saa kauden vaihtuessa. Suurimman muutoksen kokee Fuel Depotin alue, jossa jatkossa sijaitsee Hammond Roboticsin rakennuttama, jalometallia keräävä The Planet Harvester. Lisäksi muutosta tapahtuu muun muassa Capitol Cityssa, joka menettää jäiset talonsa ja muuttuu kahdeksi alueeksi laavajoen johdosta. EA:n sivuilta voit katsoa vanhoja ja uusia alueita vertaavia valokuvia.

Vilausta nähtiin myös uudesta tulevasta hahmosta Revenantista sekä uunituoreesta aseesta Sentinelistä. Sentinel on energia-ammuksia käyttävä tarkkuuskivääri. Revenant taas on Apex Legendsin uusi taistelija, joka murhasi odottamattomasti James ""The Forge"" McCormick -legendan suorassa TV-lähetyksessä. Alunperin EA antoi ymmärtää, että Apex Legendsiin saapuisi seuraavaksi The Forge, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Season 4:ää esittelevällä trailerilla nähdään myös Revenantin erikoiskyvyt, joihin videon perusteella näyttäisi lukeutuvan taito kiipeillä pitkin seiniä, heitettävä erikoisräjähdepallo sekä jonkinlaisen toteemin hyötykäyttäminen. EA ei ole vielä tarkemmin paljastanut Revenantin kykyjä tai taustatarinaa.

EA ja Respawn Entertainment ovat olleet hieman vaitonaisia tulevasta kaudesta, sillä myöskään maksullisen Battle Passin tarjontaa ei ole vielä paljastettu. Kilpailullisemmasta ranked-pelimuodosta on kuitenkin saatavilla lisätietoa. Uutuutena on muun muassa kesken kauden tapahtuva soft reset. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ensimmäisenä rankedissa mittelöidään World’s Edge -kartan herruudesta ja toinen kisa käydään soft resetin jälkeen Kings Canyonin puolella. Lisäksi rankedin tasojärjestelmään saapuu uusi taso, kun Diamondin ja Apex Predatorin väliin lisätään Master-luokka. Uudessa järjestelmässä on yhteensä seitsemän tasoa, kun Season 3:ssa tasoja oli 6. Lisätietoja rankedista voit lukea täältä.

Alla Apex Legendsin uusin traileri. Video on katsottavissa myös suomenkielisillä tekstityksillä.V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games päätti et... Uusi video esittelee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova