Tuorein sisältö

Huvittava bugi Assassin's Creed Valhallassa pistää pelaajat salamurhaamaan olkiukkoja

29.11.2020 klo 14.00 | Luettu: 3161 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUseat meistä ovat varmasti edes joskus joutuneet taistelemaan olkiukkoja vastaan internetissä, mutta nyt huvittavan bugin myötä pelaajat voivat myös joutua salamurhaamaan niitä Ubisoftin uudessa Assassin's Creed Valhalla -pelissä.

Bugin taustalla on pelin päivittäiset satunnaisesti luodut salamurhaussopimukset, jotka valitsevat Valhallan pelimaailmasta yhden NPC-hahmon ja lähettävät pelaajan lyhyen tarinan saattamana jakamaan oman käden oikeutta. Valhalla kuitenkin sattuu luokittelemaan pelistä löytyvät olkiset harjoitusukot myös NPC-hahmoiksi, jotta pelaaja voi harjoitella niitä vastaan, joten joskus satunnainen salamurhaussopimus päättää syyttää olkiukkoa ties mistä rikoksista.Bugi ei missään mielessä ole peliä rikkova, vaan pikemminkin äärimmäisen huvittava ja tekee ainakin päivittäisen tehtävän suorittamisesta hieman vaihtelevaa. Yksi pelaaja on kuitenkin törmännyt jo bugiin, jossa harjoitusnukke yhtäkkiä herää henkiin ja lähtee liikkeelle.

Ehkäpä pelaajat vielä siis joskus joutuvat taistelemaan salamurhauksen kohteina olevia olkihemmoja vastaan, kun nämä eivät enää tyydy passiivisesti ottamaan iskuja vastaan.

this scared me more than any jumpscare ever could from r/AssassinsCreedValhalaLähde: Eurogamer
Kuva: Twitter: @gremisch

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjä teki ... Huhu: Uusi Forza Hor... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova