Tuorein sisältö

Pyllylleen menneen Fortnite-tapahtuman kaaos jatkuu - Epic haastoi oikeuteen

20.02.2019 klo 14.00 | Luettu: 2905 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pari päivää sitten kerroimme Norwichissa järjestetystä "Fortnite Live" -tapahtumasta, joka keräsi tuhansia innokkaita Fortnite-pelaajia vierailemaan. Ongelmana oli se, että paikan päällä ei voinut viihdearvoilla hurrata: tarjolla oli mm. köpöinen kiipeilyseinä, pressulla peitetty kuorma-auto ja maksullista jonottamista pelaamaan peliä, jota olisi voinut pelata kotona ilmaiseksi. Somepalaute oli sen mukaista.

Julkisuuden myötä tapahtuma on joutunut ojasta allikkoon: Epic Games on haastanut tapahtumajärjestäjät oikeuteen (Epic Games ei ollut mitenkään mukana - tai ehkä edes tietoinen - kyseisen eventin järjestämisessä). Tarkoituksena oli järjestää vielä kaksi vastaavanlaista tapahtumaa, mutta nyt niihin ilmoittautuneille on lähetetty kirjelmä, jonka Eurogamer on julkaissut:

"...suurin osa lapsista rakasti Fortnite Live Norwichia... aioimme edelleen järjestää kaksi uutta Fortnite Live -tapahtumaa, kaikesta julkisuudesta sekä henkilökohtaisesta häirinnästä ja uhkailusta, jota järjestäjät ja heidän perheensä ovat saaneet kokea, huolimatta..."

"...Epic Games on nyt pakottanut meidät sulkemaan tapahtumat ja poistamaan kaikki niiden mainosmateriaalit julkisuudesta..."

Järjestäjät sanovat myös että Epicin yhteydenotolla on ollut "katastrofaaliset vaikutukset firman kaupankäynnille", joten bisneksen teko lopetetaan, jotta kolmansille osapuolille ei tulisi enempää tappiota. Yrityksen rahat jaetaan velkojille sekä lippunsa jo varanneille tai niistä korvausta halunneille.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Resident Evil 2:n zo... Rehvakas joukkorahoi... >

Keskustelut (3 viestiä)

hmm

20.02.2019 klo 19.59

Ei ole Epic games tainnut kauheita vaatimuksia olla pelitapahtumistaan ennen tätä?
lainaa
joo

20.02.2019 klo 20.05

hmm kirjoitti:
Ei ole Epic games tainnut kauheita vaatimuksia olla pelitapahtumistaan ennen tätä?

Onko kukaan aikaisemmin koittanut näin kovasti ratsastaa Epicin tavaramerkillä, että ovat nimenneet koko tapahtuman sen mukaan?
lainaa
fodjejdjfjf

21.02.2019 klo 08.29

kauas on tultu siit rauhallisest blitziskin ajasta. nyt vuorotellen lakituvassa ovat itse huutamassa et ei me tehty mitaan ja toisaalta kaikkia ovat itse sinne haastamassa
saali et tas jaa pelit taas toissijaiseks kun ilmio on se mika merkkaa. taitaa epiciltakin vahan karsia innostusta tehda enaa mitaan oikeita peleja
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova