Tuorein sisältö

Paradox Interactive avaa pelien modauspalvelun Xbox Onelle ja PC:lle

20.02.2019 klo 23.00 | Luettu: 1079 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Ruotsalaisjulkaisija Paradox tekee pelien modaamisesta entistä vaivattomampaa uudella Paradox Mods -palvelulla, joka toimii sekä Xbox Onella että PC:llä. Sen avulla Pertti Peruspelaajat voivat ladata ja asentaa peleihinsä mitättömällä pikkuvaivalla etukäteen kuratoituja modeja, joiden avulla pelejä voidaan muokata hyvinkin erinäköisiksi ja -oloisiksi.

PC-pelaajille - tai ainakin osaaville Steam-käyttäjille - pelien modaaminen ei ole mikään iso haaste, kiitos kätevän Steam Workshop -palvelun. Mutta mites konsolistit? Nii-in. Paradox Mods on kuitenkin pelien sisäänrakennettu palvelu, joka tekee modien selailusta ja käyttämisestä vaivatonta toheloillekin. Pelaajan ei tarvitse kuin avata pelin modivalikko ja klikata millä hän haluaa peliään muokata ja vot, sitten vain pelaamaan.

Ensimmäisenä modipalvelua tukee Surviving Mars -strategiapeli, jonka modilistaan on valikoitu ja ennalta huolellisesti testattu 30+ modia sekä PC:lle että Xbox Onelle.

Samalla Mods-palvelu avaa oviaan myös modintekijöille, joille tarjotaan hyvät pelinsisäiset ja webilliset työkalut modien julkaisuun. Modit työnnetään samalla vaivalla kaikille palvelun tukemille alustoille ilman mitään lisävaivaa.

Viimeisenä plussana Surviving Marsin modituen tuova päivitys lisää peliin myös tuen hiirelle ja näppäimistölle. Kyllä nyt kelpaa Marsia asuttaa.

Stellaris ja Cities Skylines saavat oman monialustaisen modipalvelutukensa myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja: https://mods.paradoxplaza.com/
Lisätietoja: www.survivingmars.com/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Klassinen Vampire Th... Hevistara tahdittaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova