Tuorein sisältö

Ensi kuussa julkaistava Nintendo Labo: VR Kit esitteillä uudella trailerilla - mukana yli 60 minipeliä ja runsas kasa elämyksiä

23.03.2019 klo 11.00 | Luettu: 3553 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Tämän kuun alussa Nintendo julkaisi tiedon neljännestä Labo Kitistä, joka tuo virtuaalitodellisuuden osaksi Nintendo Switchiä. Perinteisiin VR-silmikkoihin verrattuna Nintendon silmikko rakennetaan paketin mukana tulevista pahviosista.

Muutaman viikon päässä häämöttävän julkaisupäivän kunniaksi Nintendo julkaisi uunituoreen seitsemän minuutin mittaisen trailerin, jolla nähdään esittelyä erilaisista peleistä ja virtuaalikokemuksista. VR Kit tarjoaa muun muassa Ocean Camera -kokemuksen, jossa pelaaja sukeltaa syvälle siniseen mereen kameran kanssa ottamaan valokuvia merenelävistä. Pelipuolella taas päästään esimerkiksi taistelemaan avaruusolioita vastaan tai ruokkimaan virtahepoja.



Nintendo Labo: VR Kit julkaistaan Nintendo Switchille 12. huhtikuuta ja sen hinta on noin 90 euroa. Saatavilla on myös halvempi Starter Kit, johon voi halutessaan ostaa erikseen Expansion-lisäosia.



V2.fi | Miia Lyyra
< Suomalainen CS:GO-jo... Life Is Strange 2:n ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

käsitreeni

24.03.2019 klo 15.42

Tarkistin niin konsolinetissä ennakkotilaushinta 70 ja verkkokaupassa 75 euroa. Siistiä että VR Garagessa voi tehdä omia pelejä tai muokata olemassa olevia. Paketti alustavasti kiinnostaa, mutta aika leimiä ettei ole mitään hihnoja joilla tän kiinnittää päähän jos innostuu pelaamaan hieman pidempään kun muutaman minuutin kerrallaan. Pitäs väsätä sellaset itse. Jos tän ostan niin laitan aina sinivalo filtterilasit päähän ennen pelaamista.
lainaa
xCryonic

Rekisteröitynyt 13.10.2009

24.03.2019 klo 16.47

Kallista pahvia.
lainaa
Jii

26.03.2019 klo 01.24

xCryonic kirjoitti:
Kallista pahvia.

Normaalihintainen minipelikokoelma.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova