Tuorein sisältö

Blizzard-klassikot Warcraft I and Warcraft II julkaistiin päivitettyinä, nykykoneilla toimivina versioina

29.03.2019 klo 14.00 | Luettu: 1842 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Blizzard Entertainment pisti hynttyyt yhteen GOG.com-verkkokaupan kanssa ja tulosta kehtaa kehua. Kaksi Blizzardin mahtavinta klassikkoa eli Warcraft: Orcs & Humans ja Warcraft II Battle.net Edition on näet julkaistu nykypelaajille ja nykykoneille nätisti Windowsissa toimivina versioina. Nyt kelpaa unohtaa Dosbox-säätämiset!

Blizzard kertoo, että RTS-naksusotaklassikot... ei, vaan legendat.... on modernisoitu isolla kädellä nykypäivään. Eihän niitä uusiksi ole koodattu eivätkä pelit ole remasterointeja, mutta koodipuolta on tuunattu vähän enemmänkin niin, että molemmat pelit toimivat nykykoneilla sujuvasti ja ongelmitta.

Warcraft I:


Lisäksi Warcraft II tarjoillaan oikein kahtena eri versiona. Setissä on mukana sekä aivan alkuperäinen SVGA-versio, mutta sitä höystetään myös nykypäivän näytöille ja resoluutioille päivitetyllä painoksella, jota voi pelata myös moninpelinä lähiverkossa.

Pelit voi ostaa PC:lle kimppapakettina 13 euroon, mutta molemmat ovat tarjolla myös erillislatauksina ja -ostoksina. Ei muuta kuin örk örk ja sotahommiin!

Warcraft II:


"Yes, master."

Lisää kuvia molemmista peleistä löytyy Retro Rewindin Facebookista: https://www.facebook.com/retrorewindlehti/

Lisätietoja: https://www.gog.com/game/warcraft_bundle

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Borderlands, Borderl... Duke Nukem saapuu lu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova