Tuorein sisältö

Nintendo pliis, ottakaa Overwatch-hahmo Smashiin, anelee Blizzard

03.10.2019 klo 18.00 | Luettu: 4555 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Päivän aikasemmassa uutisessa kerroimme, että suureen suosioon Switchillä nousseeen Untitled Goose Gamen fanit haluaisivat nähdä sen päähahmo-hanhen Super Smash Bros Ultimate -pelissä.

Se saattaa jäädä haaveeksi, mutta isommalla koneistolla on liikkellä Blizzard, kertoo Kotaku. Overwatch on tulossa piakkoin Switchille ja Blizzardilla ollaan vahvasti sitä mieltä, että Nintendon pitäisi lisätä yksi pelin hahmosista mukaan Smash Brosin rosteriin. Vaikkapa Tracer, tai D.Va, tai Doomfist - tai ihan mikä vaan!

"Tracer on meidän plikka, meidän maskotti. Hän olisi ensimmäinen vaihtoehto. Mutta varasijoilla on monta muutakin. Uskon että monien mielestä Doomfistin pelattavuus sopisi Samashiin, mutta jos se olisi minusta kiinni, haluaisin nähdä Tracerin", sanaili Blizzardin Jeff Kaplan.

"Smash Brothers -tiimi, minkä hahmon vain haluattekin, me rakastamme niitä kaikkia. Ne ovat kaikki lapsiamme, mutta saatta minkä vain. Meillä on 31, joista valita!"


V2.fi | Manu Pärssinen
< Sonic-siili lähtee a... EA tarjoaa ilmaisen ... >

Keskustelut (2 viestiä)

aohfasih

03.10.2019 klo 18.08 1 tykkää tästä

ei perkele. jo cloud venyttaa nintendomaskottisuutta mut muuten banjot belmontit yms ovat oikein nintendoa. res2 remaken kunniaks capcom vois kyl tarjota leonia kun re4 oli gamecuben suurimpia pelei
lainaa
Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

04.10.2019 klo 11.04 1 tykkää tästä

Ja minä vieläkin 0d0tan että Heavy tulee Smashiin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova