Tuorein sisältö

Suositun Apex Legendsin uusin päivitys järkytti pelaajat - nollasi muun muassa rahalla hankitut ostokset (päivitetty: ongelma selätetty)

03.04.2019 klo 20.57 | Luettu: 3904 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Internetin keskustelupalstoilla käy juuri nyt kova kuhina, sillä suositun battle royale -pelin uusin päivitys ei mennyt ihan putkeen. Apex Legendsiin saapui tänään illalla päivitys, joka toi mukanaan ei-toivotun ominaisuuden. Päivitys nimittäin nollasi Apex Legends -tunnukset ja pelaajilta hävisivät muun muassa etenemisestä kertovat tasot, rahalla ostetut kolikot sekä ensimmäiseen kauteen oikeuttava Battle Pass, jos sellaisen oli itselleen lunastanut.

Apex Legendsin virallisella Twitter-tilillä kerrotaan, että vika on tiedossa ja sitä korjataan parhaillaan. Tekijät myös pyytävät etteivät pelaajat kuluttaisi pelissä minkäänlaista valuuttaa. Redditin käyttäjien mukaan vika näyttäisi koskevan kaikkia alustoja. Kadonneiden tavaroiden ja tasojen lisäksi Apex Legendsin servereillä on tällä hetkellä vikaa ja peliin pääseminen ei onnistu kaikilta pelaajilta.
Päivitys: Respawnin väki kertoi myöhemmin viime yönä, että päivityksen aiheuttamat ongelmat saatiin selvitettyä. Lisätietoja korjauksesta voi lukea Reddit-sivustolta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Pornaisten kunta pal... Borderlands 3 -rymin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova