Tuorein sisältö

Pelinkehittäjä Respawn vahvistaa Forge-hahmon tarkoituksen olleen Apex Legends -datamyyrien huijaaminen

08.03.2020 klo 14.00 | Luettu: 3269 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Respawn ei erityisesti ole pitänyt datamyyristä, jotka ovat käyneet läpi Apex Legends -pelin tiedostoja kaivaakseen esiin tietoja vielä julkistamattomista hahmoista ja muusta pelisisällöstä. Pelin entinen tuottaja Drew McCoy kutsui vuotoja Twitterissä "absoluuttisesti pahimmaksi asiaksi" ja myös muut studion työntekijät ovat kertoneet kokevansa että datamyyrien paljastukset vievät pelinkehittäjiltä oikeuden päättää itse miten julkistavat uuden pelisisällön.

Siksi olikin varmaan olikin tekijöille erittäin tyydyttävää kun datamyyrät tarttuivat pelinkehittäjien tarkoituksella pelin päivitysten mukana piilottamiin uutta Forge-hahmoa koskeviin tietoihin. Forge olikin pelkkä houkutuslintu datamyyrille, joka pääsi hyvin dramaattisesti hengestään pelin oikean uuden hahmon toimesta juuri ennen Apex Legendsin uusimman kauden alkua.

Pelin luova johtaja Jason McCord kertoo asiasta tarkemmin Dot Esports -sivustolle antamassaan haastattelussa ja avaa myös tarkemmin uuden Revenant-nimisen robottininjan synnyn taustoja.

Haastattelu on kokonaisuudessaan lukemisen arvoinen mutta mielenkiintoisia yksityiskohtia ovat muun muassa Revenantin alkuperäinen taktinen kyky, joka olisi merkinnyt vastustajan koko loppupelin ajaksi niin, että Revenant-pelaaja sekä tämän joukkuekaverit olisivat nähneet pelaajan sijainnin. Lopulta pelinkehittäjät pitivät tätä liian ylivoimaisena ominaisuutena ja poistivat sen, kuten myös Revenantin erikoisen kyykkyanimaation jossa tämä olisi kipittänyt hämähäkkimaisesti neljällä raajalla.

Mitä tulee Revenantin tappamaan Forge-hahmoon, niin vaikka useat pelin fanit ovatkin spekuloineet hahmon jääneen henkiin tai kyseessä olleet Forge-hahmon oma houkutuslintu tai kaksoisolento, niin haastattelussa McCord kertoo hahmon olevan "super kuollut".

Toisaalta niinhän hän varmaan sanoisikin jos haluaa vielä yrittää yllättää pelaajat myöhemmin, joten oikeastaan asia selvinneet vain odottamalla.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fortnite korjaa pian... Ruotsalaiset lupaava... >

Keskustelut (2 viestiä)

935

08.03.2020 klo 18.18 4 tykkää tästä

Uus champion pitäis olla support.
Ei lifeline kokoajan hommia jaksa tehä ja pathfinder on enemmän assault scout ku support...
Mu idis support tank :D
lainaa
Niinno

10.03.2020 klo 08.06

935 kirjoitti:
Uus champion pitäis olla support.
Ei lifeline kokoajan hommia jaksa tehä ja pathfinder on enemmän assault scout ku support...
Mu idis support tank :D

Ai niinkuin gibby
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova