Tuorein sisältö

Videotestissä liian konstikas pelihiiri: Lexip PU94 3D Gaming Mouse

02.06.2019 klo 09.00 | Luettu: 1035 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Alkujaan joukkorahoitettu Lexip PU94 -hiiri on tuote myös suuremmille markkinoille ja suoramyynnistä myös kauppojen hyllyille. Ja melkoinen ihmevekotin se onkin. Yhteen hiireen on viskottu niin paljon featureja, että se on melkein pelottavaa. Ja ongelmallista.

Sinänsä hiiren toiminnot toimivat. Sen vasemmalla kyljessä oleva kaksiakselinen joystick on ihan toimiva ja tarkka laite. Samoin hiiren keinujoysticktoiminto pelittää sen verran tarkasti, että kyllä sillä joitakin yksinkertaisempia lentopelejä pelaa ihan niin ja näin. Ei kovin hyvin mutta kuitenkin. Lisänapit, rullat, DPI-tarkkuuden vaihtaminen ja hiiren toimintojen muokkaaminen ohjelmallisesti on erittäin monipuolista.

Ikävä vain, että näin monimutkaisella pelivälineellä pelaaminen on yksinkertaisesti hankalaa ja rasittavaa. Se ei myöskään sovellu kovinkaan moneen peliin. Oikeasti aika harva peli hyötyy siitä, että vasemman käden näppiksen, kaasukahvan tai lisäohjaimen sijaan toimintoja viskotaankin oikealle kädelle niin, että sillä vispataan hiiritoimintojen lisäksi kahta erillistä kaksiakselista joystickiä. Parhaimmat tulokset tällä saa ilmeisesti avaruuspeleissä, kuten Elite Dangerousissa, mutta muuten ollaan aika heikoilla jäillä. Etenkin hiiren 140-150 euron hintalappu aiheuttaa harkitsevaiselle pelaajalle aika raskasta rykimistä hinta/hyötysuhdetta miettiessä.


Suora linkki: https://youtu.be/W3klWyb7MIE

Nanne Kukkura testasi ohjainta aiemmin tekstimuotoisesti eikä tykännyt yhtään. Allekirjoittaneella ohjain toimi paremmin mutta hyöty jäi täälläkin vähäiseksi.
Lue Juttu: V2.fi testasi: Lexip Pu94 -pelihiiri

Saa kanavan tilatakin, se olisi kovin ystävällistä
Lisää Hardware-videoita

Checkpoint TV esittää: PU94
(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fi
http://www.checkpoint-tv.fi/

Spiikki & toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

Lexip PU94 3D Gaming Mouse

Lexip / Wendros
Hinta: noin 140-150 euroa
https://wendros.se/sv/speltillbehor/lexip-pu94-gaming-mouse.html


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Activision jäi taaks... Retrokolikkopelien ä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova