Tuorein sisältö

V2.fi laiteuutiset (22/2019): ammattitason laitteita ja säädettäviä näppäimiä

01.06.2019 klo 20.00 | Luettu: 968 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viime viikon laiteuutisjulkaisumme keskittyi Honor 20:n julkaisutilaisuuteen, joten tässä sähköpostiimme tippuneita laitejulkistuksia puolentoista viikon ajalta:


Scuf Gaming on julkistanut uuden laatuohjaimen Xbox Onelle (toimii myös PC ja Android). SCUF Prestigelle luvataan 30 tunnin akunkestoa ja laadukasta kestävyyttä. Hintaa sillä on 160 euroa.


Razer tekee pelivehkeiden lisäksi myös ammattilaisten työkaluja ja kyseessä ovat Razer Blade Studio Edition -kannettavat. Laitteissa on 4K-näytöt, 32 GB muistia ja teran verran NVMe-tallennustilaa. Halvemmassa prosessori on i7, kalliimmassa i8 ja molemmissa Nvidian Quadro RTX 5000 Mobile. Blade SE:t on suunnattu "sisällöntuottajille" ja niiden hinnat kerrotaan myöhemmin.


Steelseries julkisti "maailman monipuolisimman mekaanisen pelinäppäimistön", jossa on täysin säädettävä kytkinten liikkuvuus. Apex Pro ja Apex Pro TKL -näppäimistöt saa vaihtamaan herkkyyttään automaattisesti pelistä riippuen. Näppäimistöissä on myös OLED-näytöt, joihin saa viesti-ilmoituksia ja jonka avulla kytkimiä säädetään. Syksyllä Eurooppaan saapuvat näppikset maksavat 180-200 euroa.


Razer kertoo myös julkaisevansa ison osan pelivälinevalikoimastaan "Mercury Collection" -versiona, eli vaalealla värityksellä. Valikoimasta löytyy niin hiiriä, hiirimatto, näppäimistöjä, kuulokkeet, mikrofoni kuin peliohjainkin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Larian Studios vihja... John Romeron DOOMiin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


214


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova