Tuorein sisältö

Nintendon Dr. Mario saapuu tänä kesänä vitamiinien kanssa mobiililaitteille

18.06.2019 klo 11.00 | Luettu: 3793 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Tänä kesänä eivät virukset iske, sillä Tohtori-Mario saapuu parannustaitojensa kanssa Android ja iOS-laitteille 10. heinäkuuta. Dr. Mario World julkaistaan 60 maassa, joihin myös Suomi lukeutuu. Ennakkoilmoittautumisen lääkärin pestiin voi tehdä Google Play Kaupassa ja App Storessa.

Julkaisuajankohdan lisäksi Nintendo julkisti myös uuden trailerin, jolla esitellään Dr. Mario Worldin toimintaa. Kyseessä on ilmainen (sisältää pelin sisäisiä ostoja) pulmapeli, jossa taistellaan pahamaineisia viruksia vastaan vitamiineilla. Nintendo lupailee, että pelin julkaisuvaiheessa mukana on viisi maailmaa, mutta lisää alueita julkaistaan mukaan myöhemmin.

Lähde: Polygon
V2.fi | Miia Lyyra
< Entinen Epic Gamesin... Suomalainen kaupunki... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

18.06.2019 klo 18.09

make kirjoitti:
Huoh. Lisää mikromaksullista mobiilipaskaa. Tykkäsin aikoinaan kovasti NESsin Dr. Mariosta, mutta tämän jätän kyllä suosiolla väliin. :|


Kieltämättä kiinnostaa miten tässä on tuo mikromaksu toteutettu. Videosta katoin, että timantteja saisi ostettua, mutta jää nähtäväksi pärjääkö tässä ilman euroja.
lainaa
bdkdjdjdnfks

18.06.2019 klo 19.39

n 50nnen kentan kohdassa muuttuu venalaiseksi ruletiksi. ihan hyva peli kunhan leikkii et tuo on se pelin loppu ja oli 50 kenttaa. sinansa huvittavaa et peruspeleissa ei edes ole kuin parikymmenta kenttaa mut kannykkapeleis voi ol tuhansia. siina mieles aika vaikee valittaa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova