Tuorein sisältö

Pelaajat halutaan tv-sarjojen ääreen: DOOMista, Final Fantasysta ja Mystistä tv-viihdettä

28.06.2019 klo 11.24 | Luettu: 1878 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viimeisen vuorokauden aikana on julkistettu kolme pelimaailmaa koskettavaa tv-sarjaa: Final Fantasy XIV:stä, klassikkopuzzle Mystistä sekä DOOMin tekemisestä syntyy televisioviihdettä.

Kotaku kertoo, että Final Fantasy XIV -tv-sarjan taustalla on Sony Pictures Television sekä Hivemind, joka työstää myös The Witcheriä sekä kehuttua scifiä The Expansea. FFXIV-tv-sarja toteutetaan oikeilla näyttelijöillä. Se sijoittuu tietenkin Eorzeaan, mutta tarina on uusi - "kamppailua taian ja teknologian välillä rauhan saavuttamiseksi" kertoo lehdistötiedote. Sarjan kehittely on vasta alkuvaiheissaan. Chocoboiden ja Cidin luvataan olevan mukana.

Deadline taas uutisoi, että DOOMin tekemisestä kertova kirja Masters of Doom väännetään tv-ruuduille. Pilottijakso on tilattu USA Networkin toimesta ja sarjaa tuottaa James ja Dave Francon pyörittämä Ramona Films.

Ja hieman erikoisemmasta päästä tv-suunnitelmia (jota tosin on aiemminkin yritetty) on klassikkomysteeripeli Myst. Polygon kertoo, että Mystin pohjalta on suunnitteilla elokuva, tv-sarja ja tosi-tv:tä, ilmeisesti jonkinlainen kilpailullinen ohjelma. Touhua pyörittää tuotantoyhtiö Village Roadshow ja pelin alkuperäiset tekijät ovat mukana. Myst-pelisarja täytti viime vuonna 25 vuotta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pian julkaistava Sol... Google Stadian strii... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

bfksfekndnd

28.06.2019 klo 13.51 1 tykkää tästä

aloitin pelaamaan kun tvsta tuli vaan paskaa. luulevatko et peliteemainen tvsarja olis parempi. no nyt ei voi ainakaan valittaa et resurssit on pois pelitekemisista kun ihan eri hemmot asialla
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.06.2019 klo 16.53

Masters of doom -sarja kuulostaa kyllä ihan hyvältä, kirjakin on vielä lukematta. Jos jostain pelistä haluaisin tv-sarjan niin Lucasin peleistä, esim. Apinasaaret, Maniac mansion tai Zak.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova