Tuorein sisältö

Twitch toi testattavaksi tilaajalähetykset, joissa striimejä voi katsoa kuukausimaksuja vastaan

30.06.2019 klo 14.00 | Luettu: 1332 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Twitch on tuonut uuden tilaajalähetykset -nimellä kulkevan ominaisuuden betatestattavaksi kumppaneille sekä Affiliate-käyttäjille. Tilaajalähetykset (Subscriber Streams) mahdollistavat suoratoistamisen ainoastaan niille katsojille, jotka maksavat kanavalle kuukausimaksullista tilausta tai ovat striimaajan määrittelemiä moderaattoreita tai VIP-käyttäjiä.

Tilaajalähetykset mahdollistavat striimaajalle kanavan uudenlaisen tavan kanavan kaupallistamiseen, sillä uuden ominaisuuden avulla striimaaja voivat itse päättää voiko lähetystä enää katsoa ilmaiseksi. Katsojan ei kuitenkaan tarvitse ostaa sikaa säkissä, sillä tilaajalähetykset-leiman alla olevia striimejä voi katsoa 5 minuutin ja 30 sekunnin ajan ennen ostopäätöstä.

Kaikkia uusi ominaisuus ei kuitenkaan miellyttänyt, sillä julkaisun jälkeen Twitterissä kävi kova keskustelu maksullisesta katselemisesta. Joukossa oli kuitenkin lähetysten tuottajia, jotka olivat innoissaan uudesta mahdollisuudesta tehdä työtä.

Lisätietoja tilaajalähetyksistä löydät Twitchin ohjesivustolta.
V2.fi | Miia Lyyra
< Heinäkuussa saapuvie... Treyarch teki muutok... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.06.2019 klo 18.11 2 tykkää tästä

suurin kritiikki tässä taisi kohdistua siihen, että tämähän ei tarjoa katsojalle niin mitään vaan lähinnä auttaa streamereita tekemään rahaa mikäli protestina tilauksensa peruvat eivät ylitä suljetuilla streameilla saatuja tilauksia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova