Tuorein sisältö

Nintendo aikoo päivittää alkuperäistä Switch-mallia uudella prosessorilla ja flash-muistilla

11.07.2019 klo 20.00 | Luettu: 1734 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo julkisti eilen uuden Lite-version Switch-konsolistaan, mutta Yhdysvaltain viestintävirasto FCC:lle jätetyn hakemuksen mukaan Nintendo aikoo myös päivittää olemassa olevaa Switch-malliaan uudella prosessorilla ja flash-muistilla.

Muutoshakemuksen avulla Nintendo saisi luvan muokata olemassa olevaa Switch-konsoliaan haettujen muutosehtojen mukaan ilman, että sen tarvitsisi hakea virastolta uutta sertifikaattia konsolia myydäkseen. Tämän vuoksi Nintendon muutospyynnöt hakemuksessa ovat myös hyvin epämääräisiä, eikä niiden perusteella voida vielä päätellä tarkalleen mitä korvaavat komponentit ovat.

Kuitenkaan kyseessä ei olisi Switch-konsolin huhuttu tehokkaampi Pro-malli, vaan pikemminkin samankaltainen sisäinen päivitys mitä esimerkiksi Microsoft teki Xbox 360 -konsolille korjatakseen varhaisen version ylikuumenemisesta johtuvan niin sanotun Red Ring of Death -ongelman.

Tietenkin on täysin mahdollista, että uudemman prosessorin ja muistin myötä Switch pystyisi pyörittämään pelejä hieman aiempaa jouhevammin. Asian laita kuitenkin selvinnee vasta, kun päivitetyn mallin olemassaolo varmistuu ja joku asiantunteva taho vertailee eri laitemalleilla pyöriviä pelejä.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Iron Maiden sai taht... Kulttiklassikon jatk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova