Tuorein sisältö

Talousongelmista kärsivä Gamestop aikoo pistää osan liikkeistään uuteen kuosiin

17.07.2019 klo 22.00 | Luettu: 4489 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAmerikkalainen peliliikejätti Gamestopin liikevaihto on viime vuosien aikana kutistunut merkittävästi yhä useampien pelihankintojen siirryttyä digitaalisiksi. Nyt Gamestop pyrkiikin piristämään kivijalkaliikkeidensä asiakasmääriä hakemalla apua suunnittelufirma R/GA:lta.

Yritysten yhteistyön tarkoituksena on luoda liikkeistä "uniikkeja kauppakokemuksia". Suunnitelmissa on muun muassa tarjota asiakkaille enemmän mahdollisuuksia päästä kokeilemaan pelejä ennen ostamista sekä tarjota e-urheilutapahtumia.

Ehkä mielenkiintoisin esitetyistä ideoista on ajatus muuttaa osa liikkeistä kokonaan retropeleihin- ja laitteisiin erikoistuneiksi.

Tarkempia yksityiskohtia kuten osallistuvien kauppojen määrää tai muutosten aikataulua ei vielä ole tiedossa, mutta on mielenkiintoista nähdä miten muutokset onnistuvat houkuttelemaan asiakkaita takaisin.

Lähde: Gamesindustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vain voitolla on mer... Ghost Recon Wildland... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Bisnesmies

20.07.2019 klo 23.31

PC:n oston jälkeen ei oikeastaan tule vahingossakaan mieleen edes erehdyksissään kävellä GameStopin ohi. Hinnat aivan päin persuksia, levyillekään tosiaan ei mitään tarvetta.

Konsolirääpäleenä silloin tällöin pyörähti psykooseissa ohi, joitakin esihistoriallisia ja täysin unohtuneita pelititteleitä saattoi tuurilla löytää ja noukkia pölyttymästä.

Vuoden 2007 (ilmeisesti) emämunaus vieläkin lämpimästi muistoissa nappula-ajoilta, kun tarjosivat mitä tahansa upouutta peliä (tai pre-orderia) 3peliä+1€ -kampanjassaan. Sai siis tuoda vaikka 3 Singstaria ja euron, niin sai ens vuodelle Fallout 3:sen. Tuli varmaan niin helvetisti takkiin että taju läks, ja sen jälkeenhän kaikki noi kampanjat ovat vaatineet noin 200 euron edestä omaisuutta, jotta saisi heiltä yhden uuden takaisin vaihdossa.
lainaa
tabaso

22.07.2019 klo 15.54

Itse harvemmin pelaan mitään pelejä uudelleen. Tämän takia tapaan viedä läpipelatut tai muuten vain pelit joita en tarvitse liikkeeseen vaihtaakseni ne uuteen. Gamestopissa tosin osto ja myyntihinnat on aika törkeitä, mutta laiskuuksissa voittaa tori.fi/huutonet säädön. Onneksi täällä Alankomaissa on vaihtoehtoja ja peleistä saattaa saada jopa puolet uuden hinnasta takaisin vaihtaessa Nedgamessa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova