Tuorein sisältö

Blizzardin alkuperäisiin perustajiin kuuluva Frank Pearce jättää pelistudion 28. vuoden jälkeen

20.07.2019 klo 14.00 | Luettu: 2209 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenFrank Pearce, yksi pelinkehittäjä Blizzardin alkuperäisestä kolmesta perustajasta lähtee pelistudiolta 28. vuoden jälkeen. Pearce tiedotti lähdöstään yhdessä pelistudion johtajan J. Allan Brackin kanssa.

Mitään yksittäis tarkkaa syytä lähdölle ei kerrota mutta on aivan mahdollista, että lähes 30-vuoden mittaisen peliuran jälkeen Pearche yksinkertaisesti haluaa siirtyä eläkkeelle. Alun perin Silicon & Synapse-nimellä kulkeneessa Blizzardissa Pearche teki työnsä pitkälti ohjelmoinnin parissa työskennellen studion varhaisissa peleissä kuten The Lost Vikings, Blackthorne ja Diablo. Myöhemmin hän siirtyi työskentelemään kehityksestä vastaavana johtajana.

Tietenkin on mahdollista, että lähdön takana oli emoyhtiö Activisionin ja pelistudio Blizzardin välistä kitkaa. Vain hetki sitten uutisoitiin siitä, kuinka Activision on pyrkinyt painostamaan Blizzardia työskentelemään enemmän ja julkaisemaan enemmän pelejä.

Toivottavasti Frank Pierce löytää seuraavaksi itselleen haluamaansa tekemistä, oli se sitten eläkepäivien viettoa tai sitten pelialalla työskentelyä.

Lähteet: Polygon, Blizzard

V2.fi | Mikko Seppänen
< Aika kaivaa vinyylis... Motocross-peli MXGP ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Asmongold

21.07.2019 klo 07.04 1 tykkää tästä

"Voi ei Blizzard on tuhon partaalla kun 28 vuoden jälkeen yksi henkilö lopettaa firmassa työskentelyn."
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova