Tuorein sisältö

Onko luvassa lisää remasteroitua modernia sodankäyntiä? Call of Duty: Modern Warfare 2:n kampanja sai ikärajan Etelä-Koreassa

21.03.2020 klo 14.00 | Luettu: 2198 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Vanhempien Call of Duty -pelien ystäville on luvassa kenties hyviä uutisia, jos Etelä-Korean ikärajoista vastaavaa tarkastuslautakuntaa on uskominen. Spiel Times -verkkosivusto osaa kertoa, että tarkkasilmäiset internetin salapoliisit olivat huomanneet Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered -pelin saaneen ikärajan Etelä-Koreassa.

Kyseessä olisi nimensäkin mukaisesti alun perin vuonna 2009 ilmestyneen Call of Duty: Modern Warfare 2 -pelin uudelleen tehty ja paranneltu versio. Ensimmäisen kerran pelin olemassaolon mahdollisuudesta kuultiin jo viime vuoden helmikuussa, kun peli sai alustavan PEGI-ikärajan.

Pelin kampanja muistetaan erityisesti sen kohua herättäneestä "No Russian" -kentästä, jossa pelaaja osallistuu peitetehtävissä olevana CIA-agenttina venäläisten siviilien joukkomurhaan lentokentällä. Kentän lopussa ultranationalistit lavastavat agentin ja amerikkalaiset syylliseksi hirmutekoon ja tätä tekosyynä käyttäen Venäjä aloittaakin laajamittaisen Yhdysvaltojen invaasion.



Huomioimisen arvoista Etelä-Korean tarkastuslautakunnan ikärajassa on se, että se koskee vain Modern Warfare 2 -pelin yksinpelikampanjaa eikä sisällä lainkaan moninpeliä. Jää nähtäväksi tarkoittaako tämä sitä, että peli julkaistaan remasteroituna vain yksinpelin kanssa vai arvioiko lautakunta moninpelin erikseen, koska se on erillinen pelitila.

Vuonna 2016 julkaistu ensimmäisen Call of Duty: Modern Warfare -pelin remasteroitu versio sai sisällöltään varsin positiivisen vastaanoton mutta julkaisija Activisionin tapa myydä peliä yli puoli vuotta ainoastaan varsin keskinkertaisen Call of Duty: Infinite Warfare -pelin erikoisversioiden kanssa sai varsin ansaitun kriittisen vastaanoton faneilta.

Toivotaan kuitenkin, että tällä kertaan näin ei käy vaan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered mahdollisesti ilmestyessään julkaistaan suoraan kohtuuhintaisena omana pelinään. Mieluiten tietenkin moninpelin kanssa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Lisää ilmaista pelat... GDC-tapahtuma siirty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova