Tuorein sisältö

Tähtien Sota saapuu flipperimuodossa Nintendo Switchille

21.07.2019 klo 17.00 | Luettu: 1406 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendon Switch-konsolilla ei tulla näkemään uusinta Star Wars Jedi: Fallen Order -peliä, mutta aivan ilman Tähtien Sota -annosta ei Switchin omistajien täydy olla sillä Pinball FX -pelisarjasta tuttu Zen Studios kertoo julkaisevansa syyskuussa konsolille Star Wars Pinball -flipperipelin.

Star Wars Pinball on kokoelma aiemmin julkaistuista Star Wars flippereistä ja sisältääkin siis huimat 19 erilaista Star Wars -aiheista pöytää aina originaali trilogiasta hahmokohtaisiin flippereihin kuten Boba Fett ja Darth Vader.
Peli hyödyntää myös Nintendo Switchin uniikkeja ominaisuuksia esimerkiksi mahdollisuutta pelata flippereitä pystysuunnassa ja peli tullaan julkaisemaan myös ensimmäistä kertaa fyysisessä muodossa.

Star Wars Pinball tulee myös Switchillä sisältämään muutaman kokonaan uuden pelitilan. Galactic Struggle-yhteisöpelissä pelaajat kamppailevat keskenään edistämällä joko voiman pimeää tai valoisaa puolta. Lisäksi pelissä tulee olemaan uramoodi, jossa pelaajat liittyvät joko jedien tai sithien joukkoihin ja saavuttavat pelaamalla flipperipöytiä uusia kykyjä, joita voi käyttää isojen pistesaaliiden keräämiseen.

Star Wars Pinball julkaistaan Nintendo Switch -konsolille syyskuun 13. päivä ja sen julkistustrailerin voi katsoa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Syyskuussa Xbox One ... Kojima kertoili Kean... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova