Tuorein sisältö

Fortnite korjaa pian pelaajissa närää herättäneen tähtäysavun poistamalla pelistä legacy-ohjauksen

08.03.2020 klo 11.00 | Luettu: 10520 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games on ilmoittanut poistavansa ensi viikolla Fortnite-pelistä mahdollisuuden käyttää peliohjaimella pelattaessa vanhempaa legacy-ohjaustyyppiä. Tällä ohjausta käyttäessä pelaajilla oli käytössään myös pelin vanhempi tähtäysapu, jota osa pelaajista kritisoi liian hyvänä, sillä sen avulla oli mahdollista välillä seurata pelaajia savun ja jopa seinien sekä muiden rakennelmien läpi.

Epic oli päivittänyt pelin ohjauksen ja tähtäysavun toimimaan eri tavalla jo viime syksynä mutta oli antanut tähän saakka pelaajille mahdollisuuden myös käyttää vanhoja ohjausasetuksia. Kokonaan tähtäysapua pelistä ei siis olla poistamassa, sillä sen tarkoituksena on tietenkin hieman tasoittaa pelikenttää peliohjaimella pelaavien ja näppäimistöä sekä hiirtä käyttävien pelaajien välillä.

Pelaajilla on maaliskuun 13. päivään saakka aikaa kopioida omat ohjauksen herkkyysasetukset vanhoista legacy-asetuksistaan uudempiin ohjausasetuksiin, jonka jälkeen kaikkien pelaajien ohjainasetukset siirtyvät käyttämään automaattisesti Epicin tekemään uutta päivitettyä ohjaustyyppiä.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Erittäin harvinainen... Pelinkehittäjä Respa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hoomer456232

09.03.2020 klo 23.10

Aha
@kaks
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova