Tuorein sisältö

Bethesda lupaa korjata Doom-uudelleenjulkaisujen ongelmat

29.07.2019 klo 22.00 | Luettu: 2953 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Pelijulkaisija Bethesda yllätti positiivisesti julkaisemalla ilman ennakkovaroitusta viime perjantain Quakeconin yhteydessä alkuperäiset kolme Doom-peliä nykyiselle konsolisukupolvelle.

Ikävä kyllä julkaisu ei sujunut ilman ongelmia, sillä pelaajat huomasivat pelien vaativan sisäänkirjautumista Slayer Club -nimiseen palvelun. Monet pelaajat olettivat kyseessä olevan jonkinlainen kopiointisuojausmekaniikka, mutta Bethesda on ilmoittanut kyseessä olleen vahinko ja kyseisen fanikerhon sisäänkirjautumisen tulisi olla täysin vapaaehtoista.

Bethesda on luvannut korjata ongelman seuraavassa päivityksessä, mutta fakta on, että jos pelaajat eivät haluat tehdä itselleen jälleen yksiä ylimääräisiä tunnuksia, niin pelejä ei voi tällä hetkellä pelata. Yksi uudelleenjulkaisujen aiheuttama ongelma, jonka Bethesda ehti jo korjata, oli kahden ensimmäisen Doom-pelin Xbox 360 -versioiden latausmahdollisuuden poistuminen pelit jo omistavilta pelaajilta.

Pelien vanhat versiot poistuivat Xbox 360 -kauppapaikalta uusien versioiden julkaisujen myötä, mutta toisin kuin useimpien pelien kohdalla, pelit jo aiemmin hankkineet pelaajat huomasivat, etteivät he enää voineet ladata vanhoja pelejä itselleen. Tämän ongelman korjaamiseen Bethesdalta meni vain muutama päivä, joten toivottavasti myös uudet julkaisut päivittyvät pian.

Doom, Doom 2 ja Doom 3 ovat nyt saatavilla Xbox One-, Playstation 4- ja Switch-konsoleille. Pelien uudelleenjulkaisun trailerin voi katsoa alta.Lähteet: VG247, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hypecon ja Avatar ry... Keli kylmenee, Hitma... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

gvwsnoigh

29.07.2019 klo 22.29

korjaus vai paniikkinappula. kun kerran on lies lies maine niin se sitten on
lainaa
Jusa

30.07.2019 klo 09.22 8 tykkää tästä

Bethesdalta ei onnistu edes 15-25 vuotta vanhojen pelien julkaisu ilman uusia bugeja
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova