Tuorein sisältö

Uusi Rabbids-peli Nintendo Switchille sekä Total War -keräilykorttipeli saapuvat vain Kiinan markkinoille

03.08.2019 klo 19.00 | Luettu: 1451 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenYhä useampi länsimainen pelitalo yrittää saada jalansijaa Kiinan massiivisilta pelimarkkinoilta, ja tämän vuoksi alamme pikkuhiljaa näkemään kyseisille markkinoille räätälöityjä julkaisuja. Uusimmat yrittäjät tällä kertaa ovat Ubisoft ja Creative Assembly.

Ubisoft paljasti kiinalaisen kirjallisuuden Matka länteen -teoksesta inspiroituneen uuden Rabbids-pelin Nintendo Switchille. Peliä esitellään tänä viikonloppuna Shanghaissa järjestettävässä ChinaJoy-tapahtumassa ja Ubisoftin mukaan kyseinen peli on vain Kiinan markkinoille lokalisoitu versio aiemmin julkaistusta Rabbids Party -pelistä.

Total War -pelisarjasta tuttu pelinkehittäjä Creative Assembly taas julkisti työstävänsä yhdessä kiinalaisen NetEase-yhtiön kanssa Total War: Elysium -nimistä keräilykorttipeliä PC- ja mobiilialustoille. Toisin kuin Ubisoftin Rabbids-pelin kanssa Creative Assembly kuitenkin kertoo pyrkivänsä tuomaan keräilykorttipelin joskus tulevaisuudessa myös Kiinan ulkopuolelle.

Toistaiseksi Kiinan markkinoille eksklusiiviseksi kuitenkin on jäämässä aiemmin jo peruttu moba-tyylinen Total War: Arena, jonka Creative Assembly on herättämässä jälleen NetEasen avustuksella henkiin. Pelinkehittäjä toki kertoo, että mielellään toisivat pelin joskus myös Kiinan ulkopuolelle mutta minkäänlaisia suunnitelmia sitä varten ei vielä ole.Lähteet: Eurogamer, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storessa ... Roblox ylitti 100 mi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova