Tuorein sisältö

Microsoft harkitsee joidenkin omistamiensa pelistudioiden pelien julkaisua myös muilla alustoilla

14.08.2019 klo 23.00 | Luettu: 2883 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoftin omistamista pelistudioista vastaava pomo Matt Booty oli vilautellut mielenkiintoisia tulevaisuuden visioita Game Informer Shown haastattelussa.

Kun puhe kääntyi Microsoftin äskettäin hankkimiin pelistudioihin kuten esimerkiksi Double Fine Studiosiin. Booty kertoi, että jos pelistudiot haluaisivat yhä julkaista pelejään myös alustalle, niin Microsoft todennäköisesti sallisi sen.

Bootyn mukaan kyseisissä tapauksissa Microsoft tarkastelisi tapauskohtaisesti sopisiko pelisarjalle muille alustoille julkaiseminen, eikä puhtaasti kilpailun kannalta. Jos siis pelit hyötyisivät muille alustoille verkostoitumisesta voisi muille alustoille julkaiseminen tulla kyseeseen.

Kuitenkin isoimpien pelisarjojen kuten Forza ja Halo suhteen ei kannata herätellä toiveita päästä pelaamaan niitä Playstationilla tai Switchillä, sillä Booty toteaa kyseisten sarjojen syntyneen olemaan Xbox-eksklusiivisia.

Myös esimerkiksi Obsidian Entertainmentin odotettu The Outer Worlds voisi jatkossa muuttua eksklusiiviseksi Microsoftin alustoille eli aivan itsestään selvää tulevien pelisarjojenkaan kohtalo ei ole. Joka tapauksessa esimerkiksi Minecraft tulee pysymään kaikilla mahdollisilla alustoilla, sillä sen pelaajat Microsoft haluaa pitää tyytyväisinä alustasta riippumatta.Lähde: Gamesindustry

V2.fi | Mikko Seppänen
< Jatkoa Timesplitters... Bub ja Bob palaavat ... >

Keskustelut (2 viestiä)

fnofgjf

15.08.2019 klo 09.58

taas vetaa fanipojat perseet kun ms paattaa antaa peleja muille
lainaa
qwertypro

15.08.2019 klo 11.14 1 tykkää tästä

MS taas kairaa boksin omistajia kuivana kakkoseen. Eipä yllätä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova