Tuorein sisältö

Xbox Game Passin tilaajamäärä kasvanut 50 prosenttia viimeisen viiden kuukauden aikana

22.09.2020 klo 20.00 | Luettu: 1827 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoft oli lähes huomaamatta maininnut eilisen uutispommin yhteydessä julkaisemassaan lehdistötiedotteessaanXbox Game Pass -palvelun tilaajamäärän kasvaneen jo yli 15 miljoonaan.

Tämä tarkoittaa, että edellisen viiden kuukauden aikana Microsoft on onnistunut kasvattamaan palvelun käyttäjämäärää 50 prosentilla, sillä huhtikuussa julkaistussa osavuosikatsauksessa firma ilmoitti tilaajamäärän nousseen 10 miljoonaan.

Tilaajamäärän kasvuun on varmasti vaikuttanut koronaviruspandemia mutta Microsoft on myös selvästi panostanut yhä enemmän Xbox Game Pass -palvelun kehittämiseen. Pelkästään viimeisen kuukauden sisällä Microsoft on ilmoittanut EA Play -palvelun tulevan osaksi Xbox Game Pass Ultimate -tilausta vielä tämän vuoden aikana ja Project xCloud -pelistriimaus tuli kaikkien palvelun tilaajien käyttöön syyskuussa. Jopa eilinen ZeniMax/Betheshda-hankinta voidaan mahdollisesti nähdä Xbox Game Pass -palvelun parantamiseen tähtäävänä, sillä Microsoft erityisesti sitä, kuinka jatkossa kaikki pelijulkaisijan pelit saapuvat osaksi palvelua.

Näyttäisi siis siltä, että Microsoftin panostus Xbox Game Pass -palveluun tuottaisi tulosta ja nähtäväksi jääkin miten palvelun tilaajamäärät tulevat muuttumaan viimeisimmän hankintauutisen jälkeen. Varsinkin kuin alkaisi yhä enemmän vaikuttamaan siltä, että seuraavan sukupolven konsoleilla yhä useampi peli tulee julkaisussa maksamaan lähes 80 euroa.

Lähde: Endgadget

V2.fi | Mikko Seppänen
< Yle esittää suomalai... Vuosia vanha fanipel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova