Tuorein sisältö

Huhu: paljastiko Amazoniin iskeytynyt kuva Overwatch-aiheisesta Nintendo Switch -laukusta pelin saapumisen Nintendo Switchille?

27.08.2019 klo 11.00 | Luettu: 1419 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Amazoniin ilmestynyt Nintendo Switchin säilytykseen ja kuljetukseen tarkoitettu Overwatch-laukku herätti hieman isommankin huhumyllyn käyntiin. Blizzardin tekemä Overwatch ei nimittäin vielä ole saatavilla Switchille, mutta Amazoniin listattu tuote (nyt kuitenkin poistettu) voisi tarkoittaa suositun moninpelin saapumista myös Nintendon laitteistolle. Tuotteen lisäyksen Amazoniin oli tehnyt aiemminkin erilaisista Nintendon oheistuotteista tunnettu PowerA.

Wario64 twiittasi tililleen, että ilmoituksessa olisi ollut myös "Officially Licensed by Nintendo and Blizzard Entertainment". Mikäli tekstiin on uskomista, olisi kyseessä siis kummankin yhtiön virallisesti lisensoima tuote.

Nintendo Everythingin uutisoinnin mukaan Amazonissa on myös lukenut, että laukku saapuisi markkinoille 15. syyskuuta. Nähtäväksi jää, jääkö listaus pelkäksi huhuksi vai päästäänkö Overwatchista nauttimaan Switchillä vielä tämän syksyn aikana.

Kuvia kotelosta voit katsoa alla olevasta twiitistä.Lähde: Polygon

V2.fi | Miia Lyyra
< Avoimen lähdekoodin ... World of Warcraft Cl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova