Tuorein sisältö

World of Warcraft Classic käynnistyi ongelmien saattelemana - tuntien mittaiset jonot ja vaikeuksia peliajan ostamisen kanssa

27.08.2019 klo 13.00 | Luettu: 4306 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vihdoin se tapahtui: World of Warcraft Classicin serverit käynnistyivät viime yönä Suomen aikaa. Homma ei kuitenkaan alkanut sutjakkaasti, sillä pelaajat joutuivat jonottamaan servereille tuntien ajan. Pahimmillaan jonotusaika oli useita tunteja, ja tietyille servereille halukkaita oli lähes 25 000.

Blizzard varoitti pelaajia jo aiemmin syntyvistä jonoista ja pyysi, että pelaajat jakautuisivat tasaisemmin eri servereille, jotta jonot eivät muodostuisi valtaviksi. Pyynnöstä huolimatta World of Warcraft Classicin julkaisu on kiinnostanut niin paljon, että odottamiselta ei ole ole voitu välttyä.

Joidenkin pelaajien mukaan viime yönä sekä tänään aamulla on ollut ongelmia peliajan ostamisen kanssa. Lisäksi EU:n serverit ovat nyt aamulla kyykänneet ja osalla pelaajista on edelleen ongelmia päästä servereille. Mikäli siis mielit pelaamaan, kannattaa varautua jonottamiseen.

There's a 150,000+ people waiting in the various US queues right now. from r/classicwowOnneksi odottelun ohessa voi huvittaa itseään vaikka Redditistä löytyvillä meemeillä.

Listening to all your friends play like from r/classicwowThe real classic experience from r/classicwowQueue time estimate be like. from r/classicwowV2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: paljastiko Ama... Ubisoft jakaa rajoit... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.08.2019 klo 15.32 1 tykkää tästä

Montakohan pelaajaa yhdelle palvelimelle mahtuu?
lainaa
feiohdng

27.08.2019 klo 21.39

jonottaminen on osa ihmisyytta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova