Tuorein sisältö

Legendaarinen Homeworld saa vihdoinkin täysiverisen jatko-osan

01.09.2019 klo 11.00 | Luettu: 1549 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGearbox Software paljasti PAX West -tapahtumassa pidetyssä paneelissa julkaisevansa Homeworld 3 -pelin. Kyseessä on pitkään odotettu täysiverinen jatko-osa legendaariseen vuonna 1999 alkaneeseen tosiaikastrategiapelisarjaan.

Alkuperäiset Homeworld-pelit julkaisi Sierra Entertainment ja niistä vastasi pelinkehittäjä Relic Entertainment. Pelisarjan oikeudet olivat vuosien varrella siirtyneet Sierralta pelijulkaisija THQ:lle, jonka konkurssipesästä Gearbox hankki ne itselleen vuonna 2013.

Gearbox päätyi lopulta julkaisemaan remasteroidut versiot alkuperäisistä peleistä vuonna 2015 ja esiosan nimeltään Homeworld: Deserts of Kharak vuonna 2016. Esiosan kehityksestä vastasi entisistä Relic Entertainmentin työntekijöistä koostuva Blackbird Interactive, joka tulee olemaan myös vastuussa Homeworld 3 -pelin kehityksestä.

Homeworld 3 -pelin kehitys tullaan ainakin osittain rahoittamaan joukkorahoituksella Fig-alustalla. Fig antaa myös perinteisen joukkorahoituksen sijaan mahdollisuuden oikeasti sijoittaa peliin, jolloin pelin tehdessä voittoa siitä on mahdollista saada itselleen sijoitustuloa.

Pelin joukkorahoituskampanjaan voi tutustua tarkemmin sen Fig-sivulla. Pelille ei ole vielä ilmoitettu virallista julkaisupäivää tai edes julkaisualustoja mutta sen joukkorahoituskampanjasivun arvioitu toimituspäivä on vasta vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä eli aivan heti ei uusinta Homeworld-peliä kannata siis odottaa.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Shovel Knight saa uu... Uusia palkintosponso... >

Keskustelut (1 viestiä)

Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

02.09.2019 klo 04.33

Hieron pankkikorttia näyttöä vasten. Odotan jotain tapahtuvan.
Muokannut: Wegetzu 02.09.2019 klo 05.25 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova