Tuorein sisältö

Kehuttu Hyper Light Drifter -toimintaroolipeli saa jatkoa ja siirtyy kolmanteen ulottuvuuteen

31.03.2022 klo 22.00 | Luettu: 1272 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Heart Machine julkisti tänään jatko-osan vuonna 2016 ilmestyneelle ja kehuja keränneelle Hyper Light Drifter -toimintaroolipelille. Hyper Light Breaker niminen jatko-osa jatkaa ensimmäisen osan tarinaa mutta siirtää toiminnan kolmanteen ulottuvuuteen.

Hyper Light Drifteriä kuvaillaan usein yhdistelmäksi Zelda: Link to A Pastia ja Diabloa mutta jatko-osan suhteen pelinkehittäjä ei vielä ole tarkemmin hiiskunut yksityiskohtia. Kuitenkin pelin trailerin tekstistä löytyy maininta siitä, että kyseessä tulee olemaan myös co-op-peli.

Julkistustrailerin perusteella myös jatko-osa tulee säilyttämään alkuperäisen pelin värikään visuaalisen ilmeen ja pelin Steam-sivulta löytyvässä kuvauksessa kerrotaan pelin sijoittuvan kokonaan uuteen Overgrowth nimiseen maailmaan, jonka luvataan sisältävän massiivisia peliympäristöjä ja brutaaleita hirviöitä.

Hyper Light Breaker ilmestyy vuoden 2023 keväällä Early Access-julkaisuna PC:n Steam-kauppapaikalle, pelin muista mahdollisista julkaisualustoista ei ole vielä tietoa.



Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Harmittaako PlayStat... Tämän vuoden E3-tapa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova