Tuorein sisältö

Langaton Oculus Quest VR-laite saa marraskuussa täyden tuen PC:n Oculus Rift -peleille

28.09.2019 klo 17.00 | Luettu: 2644 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenFacebook on paljastanut itsenäinen langaton Oculus Quest VR-laite tulee saamaan Oculus Link -nimisen ohjelmiston, joka mahdollistaa Quest-laitteet omistajille PC:lle tehtyjen Oculus Rift -pelien pelaamisen.

Käytännössä tämä tekee Oculus Quest -laitteesta täysiverisen vastineen noin saman hintaiselle Riftille, mutta sillä erolla että laite tukee myös täysin sitä varten tehtyjä omia itsenäisiä pelejä joita taas Riftillä ei voi pelata.

Käytännössä tuleva Oculus Linkin käyttäminen vaatii käyttäjältään nimikko-ohjelmistonsa lisäksi ainoastaan PC-tietokoneen josta löytyy USB-C-portti ja tarpeeksi pitkän sekä laadukkaan USB-C-kaapelin. Toki Facebook aikoo itse myös myydä tarkoitukseen valmistamaansa 6 metristä USB-C-kaapelia noin 70 euron hintaan, joka on laadukkaasta tuon pituisesta kaapelista ihan kelvollinen hinta.

Toinen Oculus Quest uutinen on, että Facebook aikoo tuoda laitteelle myös ohjaimettoman käsien liikkeen tunnistusjärjestelmän. Ulkoisten sensorien sijaan kyseinen tekniikka käyttää Quest-laitteen omia kameroita käyttäjän sormien ja käsien liikkeiden sekä sijainnin tunnistamiseen. Yhtiö julkaisi teknologiastamyös video, jonka voi katsoa alta. Tietenkin nähtäväksi jää, kuinka tarkka kyseinen tunnistus tulee oikeassa käytössä olemaan, mutta trailerin perusteella todella näyttävästä ja lupaavasta tekniikasta teoriassa on kuitenkin kyse.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< The Last of Us 2 ei ... Tervetuloa maailman ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova