Tuorein sisältö

EA tarjoaa ilmaisen kuukauden Origin Access -tilauspalvelua kaikille, jotka ottavat käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen

03.10.2019 klo 20.10 | Luettu: 2483 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija EA on ilmoittanut antavansa kaikille, jotka ottavat käyttöön tämän kuun aikana kaksivaiheisen tunnistautumisen, ilmaisen kuukauden Origin Access PC-pelitilauspalvelua.

Ilmainen kuukausi Origin Accessin Basic-tilausta käynnistyy 1. päivä marraskuuta ja sen voi saada itselleen yksinkertaisesti laittamalla asetuksista tämän kuun aikana Origin-ohjelmassa kirjautumisen varmentamisen. Tästä on tietenkin myös hyötyä käyttäjille, sillä kaksivaiheinen tunnistautuminen tekee tilin kaappaamisen huomattavasti hankalammaksi, jos esimerkiksi oman käyttäjätilin salasana vaarantuu.

Origin Access Basic antaa pelaajille mahdollisuuden pelata ilmaiseksi kymmeniä EA:n julkaisemia pelejä, joukkoon kuuluu uudempia pelejä kuten Battlefield V ja Anthem sekä klassikoita kuten Mass Effect trilogia ja Star Wars: Knights of the Old Republic.

Ilmaista on hankala voittaa ja turvallisuuden parantaminen on aina hyväksi, joten jos Origin löytyy koneelta asennettuna eikä kaksivaiheista tunnistautumista ole vielä käytössä, niin nyt sen käyttämiselle on erittäin hyvä syy.

Lähde: VG247

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo pliis, otta... Huhu: Elävät kuollee... >

Keskustelut (2 viestiä)

nsm

03.10.2019 klo 21.52 3 tykkää tästä

Eli firma haluaa käyttäjiensä puhelinnumerot, jotka voi vaihtokaupata esim. facebookin kanssa ja sitten taas molemmat firmat saa kätevästi lisää informaatiota käyttäjistään. Tosi hienoa.
awryj

03.10.2019 klo 23.22 3 tykkää tästä

nsm kirjoitti:
Eli firma haluaa käyttäjiensä puhelinnumerot, jotka voi vaihtokaupata esim. facebookin kanssa ja sitten taas molemmat firmat saa kätevästi lisää informaatiota käyttäjistään. Tosi hienoa.

Ei tässä nyt enää mitään 90-lukua eletä, niin kyllä siellä on muitakin vaihtoehtoja kuin puhelinnumeron kautta tapahtuva varmistus.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova