Tuorein sisältö

EA tarjoaa ilmaisen kuukauden Origin Access -tilauspalvelua kaikille, jotka ottavat käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen

03.10.2019 klo 20.10 | Luettu: 3412 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija EA on ilmoittanut antavansa kaikille, jotka ottavat käyttöön tämän kuun aikana kaksivaiheisen tunnistautumisen, ilmaisen kuukauden Origin Access PC-pelitilauspalvelua.

Ilmainen kuukausi Origin Accessin Basic-tilausta käynnistyy 1. päivä marraskuuta ja sen voi saada itselleen yksinkertaisesti laittamalla asetuksista tämän kuun aikana Origin-ohjelmassa kirjautumisen varmentamisen. Tästä on tietenkin myös hyötyä käyttäjille, sillä kaksivaiheinen tunnistautuminen tekee tilin kaappaamisen huomattavasti hankalammaksi, jos esimerkiksi oman käyttäjätilin salasana vaarantuu.

Origin Access Basic antaa pelaajille mahdollisuuden pelata ilmaiseksi kymmeniä EA:n julkaisemia pelejä, joukkoon kuuluu uudempia pelejä kuten Battlefield V ja Anthem sekä klassikoita kuten Mass Effect trilogia ja Star Wars: Knights of the Old Republic.

Ilmaista on hankala voittaa ja turvallisuuden parantaminen on aina hyväksi, joten jos Origin löytyy koneelta asennettuna eikä kaksivaiheista tunnistautumista ole vielä käytössä, niin nyt sen käyttämiselle on erittäin hyvä syy.

Lähde: VG247

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo pliis, otta... Huhu: Elävät kuollee... >

Keskustelut (3 viestiä)

nsm

03.10.2019 klo 21.52 3 tykkää tästä

Eli firma haluaa käyttäjiensä puhelinnumerot, jotka voi vaihtokaupata esim. facebookin kanssa ja sitten taas molemmat firmat saa kätevästi lisää informaatiota käyttäjistään. Tosi hienoa.
lainaa
awryj

03.10.2019 klo 23.22 3 tykkää tästä

nsm kirjoitti:
Eli firma haluaa käyttäjiensä puhelinnumerot, jotka voi vaihtokaupata esim. facebookin kanssa ja sitten taas molemmat firmat saa kätevästi lisää informaatiota käyttäjistään. Tosi hienoa.

Ei tässä nyt enää mitään 90-lukua eletä, niin kyllä siellä on muitakin vaihtoehtoja kuin puhelinnumeron kautta tapahtuva varmistus.
lainaa
eioota

18.11.2019 klo 03.26

EA:n foorumilla täyttyi juuri 100. sivu, jossa ihmetellään missä viipyy ilmainen kuukausi.

Osa sai sen ja osa ei. Käskettiin odottamaan muutama päivä, mutta nyt on mennyt jo puoli kuukautta.

Asiakaspalvelu on yhtä tietämätön viivästyksen syystä, kehotetaan vain odottamaan.
lainaa

Kirjoita kommentti


626


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova