Tuorein sisältö

Riot Games pamautti juhlien kunniaksi täyslaidallisen infoa uusista peleistä - julkaisujen joukossa ilmaispelattava League of Legends: Wild Rift

16.10.2019 klo 20.00 | Luettu: 1726 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vasta aamulla kerroimme, kuinka on syytä juhlia, sillä League of Legends täyttää 10 vuotta. Riot Gamesilta onkin tämän päivän aikana tihkunut ja satanut uutta tietoa useista erilaisista peleistä.

Yksi tulevista julkaisuista on konsoleille ja mobiililaitteille kehitteillä oleva League of Legends: Wild Rift. Kyseessä on 5 vs. 5 -ottelu ja taistelukentille valittavissa olevien hahmojen rosteri koostuu pelin julkaisun aikoihin 40 hahmosta. Uusia sankareita lisätään mukaan myöhemmässä vaiheessa. Kyseessä ei ole suora käännös PC-versiosta, vaan omanlaisensa versio. Tästä kielii muun muassa nopeammat ottelut. Pelin tarkempaa julkaisupäivää ei kerrottu, mutta saapuminen on ajankohtaista vuoden 2020 aikana. Mobiililaitteilla pelikentille innostuneet voivat ilmoittautua betatestiin täällä.

Samaan syssyyn julkaistiin myös tieto tulevasta LOL-aiheisesta korttipelistä Legends of Runeterrasta. Kyseessä on ilmaispeli, joka saapuu vuoden 2020 aikana PC:lle sekä mobiililaitteille. Myös Runeterraan on mahdollista ilmoittautua betatestaajaksi.

Riot Games on kiusoitellut myös Project A -nimikkeellä kulkevalla pelillä. Asiasta saatiin tietoa yhtiön twittertilin kautta. Kyseessä on ensimmäisen persoonan taktinen ja kilpailullinen räiskintäpeli. Tuleva teos tuo hieman mieleen Overwatchin ja Counter-Strike: Global Offensiven yhdistelmän. Riot Games kertoo tulevasta räiskinnästä lisää ensi vuoden aikana.

Eikä siinä vielä kaikki. Riot Games julkaisi 18 sekunnin verran pelikuvaa Project L -taistelupelistä. Tämänkin videon voit katsoa alta.Lähde: Gamespot, The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Shadow of the Tomb R... Popartisti Lady Gaga... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Yazu

17.10.2019 klo 23.34

Ähky meinaa tulla julkaisun määrästä Toivottavasti on jotain omaakin mukana, eikä vaan apinoida muita.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova