Tuorein sisältö

Fortnite-turnaus peruttiin pelaajien huijaamisen vuoksi

06.11.2019 klo 20.15 | Luettu: 2368 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHuippusuosittu Fortnite on myös viime vuodesta lähtien laajentunut e-urheilun puolelle mutta viime aikaisten tapahtumien perusteella näyttää vielä siltä, että Epic Gamesilla on tehtävää pelin turnaustyökalujen suhteen.

Pohjois-Amerikan isoimpiin solo-turnauksiin kuuluva The Vanish Cup ilmoitti joutuvansa perumaan uusimman turnauksen pelaajien huijaamisen vuoksi. Vanish Cup on netissä järjestettävä turnaus, jonka palkintopottina olisi tällä kertaa ollut 3000 dollaria.

Netissä järjestettävissä turnauksissa on huomattavasti matalampi osallistumiskynnys mutta kuten Vanish Cupin järjestäjät huomasivat, sen tarjoama anonymiteetti on myös riskitekijä. Kolme turnaukseen osallistuvaa pelaajaa, jotka käyttivät vaihtoehtoisia pelaajanimiä, liittoutuivat turnauksessa yhteen ja alkoivat terrorisoimaan muita pelaajia.

Tästä johtuen Vanishin Cupin järjestäjät päättivät perua turnauksen ja sanoivat yhden osatekijän olevan Epic Gamesin puutteellinen tuki kolmannen osapuolen turnausjärjestäjille, sillä Fortnite ei juurikaan tarjoa apuvälineitä turnausten pyörittämiseen ja hallintaan. Tämän vuoksi turnauksen järjestäjät eivät yksinkertaisesti voineet hallita pelaajia ja päättivät perua turnauksen toistaiseksi.

Vanish Cupin järjestäjät lupaavat kuitenkin jatkossa tuoda turnauksen takaisin isomman palkintopotin kanssa. Toivottavasti myös Epic näkee hyödyn pienemmissä tahojen järjestämissä turnauksissa ja parantaa pelin työkaluja turnauskäyttöön sopivammiksi.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Life is Strange 2 on... Tutki Tamrielia ilma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova