Tuorein sisältö

Microsoft kokeilee uutta yllätysnappia Xbox Onella

12.11.2019 klo 23.00 | Luettu: 3348 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoftin Insider-ennakkotestaajat saattavat huomata Xbox One -konsolinsa käyttöliittymässä uuden "suprise me" - yllätä minut - napin. Sitä painamalla konsoli ehdottaa satunnaista peliä pelikokoelmasta pelattavaksi.

Uuden ominaisuuden yleiseen tietoon toi Reddit käyttäjä Filthy_Firestarter. Kyseinen käyttäjä on osa Insider-ohjelman Alpha Skip-Ahead kokeiluryhmää, joka on ensimmäisiä, jotka pääsevät kokeilemaan uusia konsolille tulevia ominaisuuksia.

New "Surprise Me/Random Game" icon in My Games & Apps [Skip-Ahead] from r/xboxoneFilthy_Firestarterin mukaan napin painaminen ei suoraan käynnistä kuitenkaan peliä vaan pyytää käyttäjää vielä varmistamaan pelin käynnistämisen. Kyseessä ei ole mikään mullistava uusi ominaisuus mutta ihan kiva lisä niille, joiden digitaalisten pelien kirjasto on paisunut esimerkiksi Xbox Game Passin myötä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ei mikään kalavale -... Suurin. Inside Xbox.... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bouner

13.11.2019 klo 01.20

Asia mikä ei tarvitsisi olla olemassa, keskitytytään niihin olennaisiin.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

13.11.2019 klo 07.15 1 tykkää tästä

Vastaavan kyllä voisin ottaa Steamiin, se valitsisi mulle satunnaisesti sellaisen pelin jolla ei vielä ole peliaikaa. Steam-kirjastossa on niin monta pelaamatonta peliä että tällainen auttaisi.
lainaa
XboxScorpioV2

13.11.2019 klo 07.16 2 tykkää tästä

Ihan tässä xbox-poikakin innostuu!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova