Tuorein sisältö

PUBGin maailmanmestaruus ratkesi - suomalaisen Anssi Pekkosen edustama FaZe Clan sijoittui toiseksi

25.11.2019 klo 20.00 | Luettu: 1677 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


8. marraskuuta startannut battle royale -peli PlayerUnknown's Battlegroundsin maailmanmestaruuskisa on vihdoin saatu päätökseen. Viime yönä Oakland Arenalla loppuun käyty finaali päättyi eteläkorealaisen Gen.G-joukkueen voittoon. Toiseksi sijoittui FaZe Clan, jossa pelaa suomalainen Anssi Pekkonen. Kolmanneksi jäi kiinalainen 4AM.

Kolmen kärjessä tilanne oli erittäin tiukka, sillä loppujen lopuksi Gen.G-tiimin ja FaZe Clanin piste-ero oli vain 11 pistettä, kun taas Pekkosen ja 4AM-joukkueen ero oli ainoastaan kaksi pistettä. Jännitysnäytelmää käytiinkin kärkijoukon kesken aina viimeiseen karttaan saakka. 4AM kuitenkin menetti mahdollisuudet hopeaan ja kultaan, kun sen matka päättyi viimeisessä kartassa heti toisena joukkueena. FaZe Clan sijoittui viimeisessä kartassa kolmanneksi, mutta Gen.G-tiimin sijoittuminen neljänneksi kymmenellä tapolla viimeisteli maailmanmestaruuden eteläkorealaisille.

Finaalissa sijalle kahdeksan sijoittui suomalaisen Lari-Pekka "LosHD" Hopiavuoren edustama The Rumblers 74 pisteellä.V2.fi | Miia Lyyra
< Final Fantasy 7 Rema... Pelaajat kritisoivat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova