Tuorein sisältö

Huhutusta Call of Duty: Modern Warfaren battle royalesta vuoti videokuvaa julki

11.12.2019 klo 11.00 | Luettu: 3586 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Jo aiemminkin huhutusta Call of Duty: Modern Warfaren battle royale -pelitilasta on vuotanut videokuvaa julki. Reddit-käyttäjä Nateberg3 latasi Reddit-keskusteluun noin puoli minuuttia kestävän 360-videon. Siinä hän seisoo alueen yläpuolella ja näyttää koko kartan hitaasti.

Kyseessä näyttäisi olevan sama kartta, josta Reddit-käyttäjä Senescallo vuoti kuvan noin kuukausi sitten marraskuussa. Videosta ja kuvasta löytyvät nimittäin selvästi kolme maamerkkiä: 1 vs. 1 ottelupaikkana toimiva Gulag, Operation Headhunterin iso rakennus (minkä yläpuolella pelaaja seisoo videokuvassa) sekä joen yläpuolella oleva pato. Senescallon laittamat kuvat poistettiin Redditistä, mutta Eurogamerin uutisessa ne vielä löytyvät. Innokkaimmat voivat vertailla videota ja valokuvaa keskenään.

Activision tai Infinity Ward eivät edelleenkään ole kommentoineet battle royalea koskevia huhuja mitenkään. Nateberg3:n video on kuitenkin melko vahva näyte siitä, että battle royale -pelitila olisi tulossa ja ehkä melko piankin.

Lähde: Gamesradar

Video of Full Battle ROYALE Map from r/modernwarfare


V2.fi | Miia Lyyra
< Playstationin Minecr... Suomalaispeli Trials... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova