Tuorein sisältö

Super Smash Bros. Ultimaten uusin hahmo tulee jälleen Nintendon omasta Fire Emblem -pelisarjasta

16.01.2020 klo 18.00 | Luettu: 2877 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendon tämän päiväisessä Super Smash Bros. Ultimate -aiheisessa livelähetyksessä pelinohjaaja Masahiro Sakurai paljasti viimeisen uuden pelihahmon pelin ensimmäisestä Fighter Pass -kausikortista. Kyseessä on Fire Emblem: Three Houses -pelin päähenkilö Byleth, joka saapuu peliin sekä mies- että naisversiona.

Fire Emblem -pelisarjan faneille Byleth on varmasti kiva lisähahmo Ultimateen mutta ottaen huomioon, että pelissä on jo entuudestaan seitsemän hahmoa muista pelisarjan peleistä, niin joku Terryn tai Banjo & Kazooien kaltainen kokonaan uudesta pelisarjasta oleva hahmo olisi ollut ehkä kiinnostavampi lisä.

Byleth tulee saatavilla peliin 28. päivä tammikuuta joko osana Fighter Pass -kausikorttia tai erikseen noin 6 euron hintaan. Hahmon mukana peliin tulee tietenkin myös uusi kenttä sekä 11 uutta kappaletta Fire Emblem -pelisarjasta.

Uuden hahmon lisäksi lähetyksessä paljastettiin uusia Mii Fighter -asuja, joihin kuuluu muun muassa Assassin's Creed -pelisarjan Altaïr, Rabbid-asu Ubisoftin samannimisestä pelisarjasta sekä useampi Mega Man -asu. Mielenkiintoisin uusista Mii-asuista oli kuitenkin Cuphead-puku, jonka mukana peliin tulee myös uusi kappale Cuphead-pelistä.

Lähetyksen lopuksi Sakurai myös paljasti, että peliin on tulossa toinen Fighter Pass -kausikortti. Tällä kertaa luvassa on kuusi uutta pelihahmoa, mutta pelinkehittäjille on turha enää lähetellä omia ehdotuksia sillä Sakurain mukaan kaikki kuusi hahmoa on jo valittu. Fighter Pass vol 2. on ostettavissa ennakkoon 28. päivä tammikuuta alkaen ja ennakkotilaajat saavat kaupan päälle Legend of Zelda: Breath of the Wild Mii-asusteen.

Jos Bylethin liikevalikoima tai tarkemmat yksityiskohdat kentästä kiinnostavat, niin Nintendon koko Super Smash Bros. Ultimate -aiheinen lähetys on katsottavissa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Road to Six Invitati... Voihan turkanen, huh... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

16.01.2020 klo 19.44 1 tykkää tästä

joo-o, sai streamia edeltävästä hypestä jotenkin sen kuvan, että ekan "kauden" vika hahmo olisi jotenkin yllättävä ja petyin karvaasti... Toisaalta, neljä muuta hahmoa ovat olleet suht kovia ylläreitä joten ei tosta kokonaisuudesta voi oikein valittaa.

Toki Bylethin neljän aseen pyörittely ja hieman eroava pelityyli kiinnostavat, mutta olisin ennemmin ottanut sitten vaikka house leadereita Three Housesista, täysi liikesarja painottuen vain siihen keihääseen, jouskariin tai kirveeseen olisi ollut jees.
lainaa
SmashIt_SmashIt_Good

17.01.2020 klo 02.53

Onhan tämä yllätys ja pettymys, mutta kaiken kaikkiaan en valita. FE hahmoksi erilainen, ihan ok. Ei silti (ainakaan alustavasti) hirveästi kiinnosta kuten ei montaa muutakaan luulisin.

FP vielä hankkimatta, kaikki muut siinä olevat hahmot on vähintäänkin aika jees ja kyllähän kaikki hahmot (JA KENTÄT!) on peliin saatava, vedettävä niillä classic mode läpi jne.

Aika huikeeta, että vielä 6 hahmoa lisää toisessa FP:ssä, vaikka vika tulee vasta ensi vuoden lopulla. Hahmo noin joka 3:s kk (koska eka tulee varmaan joskus kesällä).

lainaa
SmashIt_SmashIt_Good

17.01.2020 klo 02.58

(Miksi en muka yleensä vaikuta ihmiseltä? (olen mm. suomalainen mies ihminen Telluksella noin 2000 vuotta täkälaisen ns. ajanlaskun jälkeen) ja miksi kommenttini on liian pitkä jos en tietääkseni ihan kokonaan käytä käytettävissä olevaa merkkimäärää. Jäi ainakin kaksi yli äsken).

Kieltämättä aika Ultimate Smash, taistelupeli, peli ylipäätään. Alunperin 74 hahmoa (76 jos laskee pokemon trainerin 3:ksi, Piranha Plant + 11 muuta DLC hahmoa = 88 jonka voisi tavallaan pyöristää 90+ hahmoksi kymmenien Mii Costumien vuoksi. Toisaalta osa varsinaisista hahmoistakin on ns. klooneja.

Ei puutu oikeestaan muuta kuin target mode. En sitä erityisesti kaipaa, mutta classic modessa ois voinut olla vaikka 5 tai useampikin erilaista tm kenttää 1 sijaan.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova